Mit csináljak, ha elegem van a gyereknevelésből?
28as oké, és másnap kezdtél is a munkahelyen gondolom.
Kíváncsi vagyok akik itt vergődnek a segítségért, ők mennyit segítenek a férjüknek? heti hány órát mennek be helyettük doglozni?
Vagy csak az a természetes hogy anyucinak jár a program, kikapcsolódás, apuci meg dögöljön meg?
#31, Egyrészt az a gyerek ugyanannyira apuci gyereke is, nem hal bele, ha néha eltölt vele egy órát.
Másrészt az a baj, hogy ahol apucit ennyire nem lehet bevonni a dolgokba, ott nem fog változni a dolog attól, hogy anyuci visszamegy dolgozni.
Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy anyuci ugyanúgy főállásban dolgozik és viszi a hátán az egész gyereknevelést, háztartást míg apuci pihen a tv előtt, mert hát ő elfáradt a melóban...
Hát pedig néhány válaszadóknak úgy tűnik az lenne az elvárás amit ők nehezmenyeznek a férjuknel.
Mintha nem csapatjáték lenne hanem egy verseny hogy ki tud jobban járni és több eroforrashoz jutni a kozosbol...
Pedig mennyi ilyen van 32es. Hazamegy, tévé vagy játék, vagy beül a wcre 2 órát mert ő "dolgozott".
31. Én már úgy visszamentem dolgozni és nekem farasztobb volt itthon mint most hogy dolgozok. Csak mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!