Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha elegem van...

Mit csináljak, ha elegem van a gyereknevelésből?

Figyelt kérdés
1 éves már én próbáltam pozitívan hozzáállni. De egyszerűen már elegem van a problémáiból meg a hisztijeiből. Nem egy kedves baba, úgy érzem, csak egy szolga vagyok a szemében, csak az érdekli, hogy mit lehet a lakásban felfedezni, és hordjam körbe, adjak kaját, egyébként meg húzzak ki a képből. Tapos, rúg, karmol, harap, ütöget. Egész nap csak üvölt mert neki nem elég a lakásban le-föl járkálni, mindig azt akarja, amit már nem lehet, a többi dolog le van sz*va . Akármit veszünk neki, csak unottan félredobja. Legszívesebben összecsomagolnék és elbújnék a világ végére, ahol senki se találhat meg. Három testvérem van, tehát láttam már babát, de nem olyanok voltak, mint ő. Ha tudom, hogy ő egy ilyen méregzsák, eszem ágában se lett volna szülni. Semmi segítségem nincs, az apja reggeltől reggelig dolgozik, a családom idióta, az ő családja meg rokkant. Bébiszittert, takarítót nem enged a férjem. Már alig várom, hogy felnőjön és végre nyugtom legyen, de legalább azt, hogy menjen óvodába. A szülés óta az életem egy minőségtelen, értéktelen vacak, minden egyes napját utálom, már reggel felkelés előtt úgy vagyok, hogy jaj ne már megint egy újabb f*cking nap...
2021. szept. 28. 23:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
24%

28as oké, és másnap kezdtél is a munkahelyen gondolom.

Kíváncsi vagyok akik itt vergődnek a segítségért, ők mennyit segítenek a férjüknek? heti hány órát mennek be helyettük doglozni?

Vagy csak az a természetes hogy anyucinak jár a program, kikapcsolódás, apuci meg dögöljön meg?

2021. okt. 3. 05:53
 32/34 anonim ***** válasza:
74%

#31, Egyrészt az a gyerek ugyanannyira apuci gyereke is, nem hal bele, ha néha eltölt vele egy órát.

Másrészt az a baj, hogy ahol apucit ennyire nem lehet bevonni a dolgokba, ott nem fog változni a dolog attól, hogy anyuci visszamegy dolgozni.

Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy anyuci ugyanúgy főállásban dolgozik és viszi a hátán az egész gyereknevelést, háztartást míg apuci pihen a tv előtt, mert hát ő elfáradt a melóban...

2021. okt. 3. 06:28
 33/34 anonim ***** válasza:
90%

Hát pedig néhány válaszadóknak úgy tűnik az lenne az elvárás amit ők nehezmenyeznek a férjuknel.

Mintha nem csapatjáték lenne hanem egy verseny hogy ki tud jobban járni és több eroforrashoz jutni a kozosbol...

2021. okt. 3. 07:42
 34/34 anonim ***** válasza:
88%

Pedig mennyi ilyen van 32es. Hazamegy, tévé vagy játék, vagy beül a wcre 2 órát mert ő "dolgozott".

31. Én már úgy visszamentem dolgozni és nekem farasztobb volt itthon mint most hogy dolgozok. Csak mondom..

2021. okt. 3. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!