Mit csináljak, ha elegem van a gyereknevelésből?
1: apa nulla érzelmi támogatást ad. Nem kellett volna vele gyereket vállalni, de ez egy másik sztori.
2: bölcsit se engedné. De nem is bírná a gyerek, végleg kiborulna.
Ja, férj empátiája: haza a kórházból szülés után. Ő elmegy, használt ruhákat leadni!. Mert hát mi se fontosabb, mikor a feleséged hulla fáradtan, összevarva fekszik odahaza egy vadiúj kisbabával. Majd nem gondoskodik kajáról szoptatás alatt rendelni nem lehet, mert k...va KV..., de boltba meg nem megy, főzni nem főz. De cserébe okoskodik ezerrel, hogy mit hogy kell csinálni, mert nem bízott meg bennem, hogy rendesen gondozom a gyerekét. Közben olyanokat csinál, hogy otthagyja a gyereket a pelenkázón, mert ki kell mennie a konyhába...
Aztán mikor elállt a tejem a sok stressztől, gondolom attól, akkor annyi volt a hozzászólása, hogy akkor legyek szíves utánanézni, hogy mit lehet ilyenkor tenni, milyen teát, kapszulát kell szedjek, mert az ő gyereke aztán ne maradjon anyatej nélkül. Aztán 4 hónaposan nem bírtam tovább, kiszálltam az egész szoptatásból, a gyerekkel egyetértésben. A gyerek éhezett, elege lett, én meg éreztem, hogy a sz.r érzelmi környezet miatt nincs elég tejem, igazán hasznos találmány a tápszer, azóta is élünk vele...
Jajj! Én inkább azt látom, hogy nem kaptad meg a megfelelő támogatást, segítséget, bátorítást a gyermekedhez. A gyerekágyas időszak amúgy is pokol, pont így éreztem mint te pedig volt segítségem. Aztán amikor csitultak hormonok és a káosz körülöttünk, az anyósom segítsége, bíztatása hatására kezdett el annyi időm lenni, hogy élvezhettem is az anyaságot.
Nem hiszem, hogy baj lenne veled vagy a babával, a baba a te érzelmi tükörképed. Egyszerüen nem kapod meg a megfelelő támogatást, aka rossz környezetben élsz. Sajnálom. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!