Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen dolgokat ajánlanátok...

Milyen dolgokat ajánlanátok csecsemőnek? Miből fog kelleni több vagy kifejezetten sok?

Figyelt kérdés

A pelenkát tudom,de azt majd születése után ráérek beszerezni,ki tudja mekkora fog kelleni.. :)

Textil pelus nektek mennyire volt 'fogyó eszköz'?

Popsi krém mennyire fogyott az első időkben?

Használtatok olyasmiket mint a cumisüveg melegítő vagy sterilizáló?

Biztos van még sok minden de úgy elkavarodtam a rengeteg cucc között és azt sem tudom melyik fog kelleni és melyik nem.feltételezem hiába 0+-os a baba fogkefe is az nem igazán fog kelleni egy kis fogatlankának.😅

Ha van valami amit kifejezetten ajánlanátok én is ránéznék,hátha nekünk is jól jön majd.(kislány :))

2021. szept. 9. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pelenkából egy fajtából nem érdemes előre betárazni, útközben úgyis kitapasztalod melyik az, ami beválik, ugyanez érvényes a krémre és a törlőre is.

Az elektromos mellszívó nekem nagyon nagy segítség volt.

Bár 100 % anyatejes volt a kisfiam, de mióta adok neki vizet is, sterilizálót használok.

Pihenőszék, játszószőnyeg szerintem nagyon jók, mi sokat használtuk. Bánom, hogy nem kezdtem rögtön hordozni, most a csatossal nyomjuk.

Melltartó betétből egy 60 db-os dm márka előre bőven elég, ne vásárolj be ha véletlenül nem sikerül a szoptatás (egyébként nálam az első hónapokban naponta több pár is fogyott). Illetve amit egy előttem szóló írt, szoptatási tanácsadó elérhetősége, illetve tájékozódj a témában előre és akkor nem érhet (akkora) meglepetés. Persze ha fontos a dolog. Szomorúan tapasztalom, hogy nagyon sokan nem tudják releváns információszerzésre használni a netet, vagy egyáltalán nem is olvasnak utána a dolgoknak, aztán mikor nem jön össze, akkor csak csodálkoznak.

2021. szept. 9. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, és nekünk van huszonvalahány textilpelus meg 20 db ikeás krama kistörcsi, brutálisan bukik a fiam a mai napig (6 hónapos). Szoptatás után muszáj egy darabig a kezemben tartanom, máskülönben hasra fordul és egy csomó kijön belőle. De ezt is gyereke válogatja.
2021. szept. 9. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Textil pelenkából sok forgott az első időszakban, abból jó, ha több van.

Ruhaneműből a body, amiből jó, ha szintúgy elég sok van. Ami még praktikus, az az évszaknak megfelelő hálózsák. Így nem kell aggódnod, magára húzza, vagy tekeri-e a takarót.

Nálunk a cumisüveg melegítő, a sterilizáló, és az elektromos mellszívó életmentő volt. A mi babánk a sárgasága miatt alig tudott szopni, fejtem neki a tejet és cumisüvegből is ivott a kezdetektől is, így nekünk ezek a holmik nagyon jó szolgálatot tettek. De ha nem "problémás", jól szopó babád lesz, meg lehet lenni ezek nélkül is.

Játszószőnyeg, pihenőszék később szintén jól jön, hogy te is nyugodtabban tehesd a dolgod, ha ő is nyugodtan elvan ezekben. Nálunk erre a célra a zenélő körforgó is jó volt egy ideig.

Lepedőből pedig a gumi lepedő, hogy ne kelljen a matracot tisztítanod alatta.

2021. szept. 9. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És kihagytam a ruhákból a rugdalózót, az még nagyon praktikus a body mellé. Az első időkben kis szoknyát, ruhát és társait én se használtam.
2021. szept. 9. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
11,12-es vagyok, elfelejtettem még írni az átlapolható bodyt, első baba, az elején nem mertem nyüstölni, pláne a fejét féltettem, így mikor alá kellett öltöztetni kintre, nagyon jól jött a rövidujjú átlapolható a rugdalózó alá. :D
2021. szept. 10. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!