Mit adjak enni 11 hós babámnak, ha nem fejlődik kellőképpen?
Figyelt kérdés
7,5 kg.2010. aug. 30. 08:20
21/24 pomat válasza:
Csak egy kérdés! Anyai szemmel nézve szerinted sovány, alultáplált a kislányod vagy csak a számokal kevert meg valaki??
Nekem úgy hangzik, hogy teljesen egészséges mozgékony a picid és csak te nemvagy elégedett a számokkal.
Irtózatos ütemben nőtt a kicsim, majd a hozzátáplálás időszaka körül, mint egy átleg gyerek neki is lelassult a tempó. De izmos, nyurga, imád enni, renben minden és mégis nem hizik nagy ütemben, de nem aggódok, mert teljesen rendben van. Felejtsd el a mérleget!!
22/24 A kérdező kommentje:
De jó, hogy megkérdezted!:) Nekem husisnak tűnik. Az arca kerek, a combja hurkás. Nem is értem...
2010. szept. 29. 08:32
23/24 pomat válasza:
Hagyd a fenébe a számokat és gyönyörködj a hurkáiban:-))))) ha valakinek baja van a számokkal akkor küld el a a fenébe:-)) Egészséges a gyereked, jól táplált, csak lehet más alkat mint a harminc éve kiadott, nem is magyarországi adatokat figyelembe vett, ÁTLAGosító számok! Ne akarj átlaggyereket! Sok boldogságot vele és tényleg felejtsd el a hülye számokat mert csak rémísztgetnek vele!!!!!
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. szept. 29. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!