Mikor adtátok bölcsibe a babátokat? Mit tennétek ebben az esetben?
De ki vagy te, hogy ezért elítélsz bárkit, meg saját magadat felelősségteljesebbnek gondolod másoknál csak emiatt? Szerinted aki nincs otthon 3 évet a gyerekkel, az nem felelősségteljes, mert nem szerette otthon ülve nézni, hogy fogy a pénz? Ezer millió dologra lehet gyűjteni és költeni manapság, nekem semmi gondot nem okozott hogy dolgoztam otthonról hat órát, utána meg még bőven volt időm a gyerekre is, de a gyedemmel együtt havi 500 volt a fizum így. Nekem jól jött, de azokat sem ítéltem el, akik inkább fiatalon vállalnak gyereket, minthogy aztán 35+ évesen kelljen lombikozni, mint pár ismerősömnek. Te is bejártál egy utat, de ezer és egy út van, ezer és egy család és probléma, semmi jogod más felelősségteljességét megkérdőjelezni csak azért, mert az asszony hamar visszament dolgozni. A bölcsiben nálunk van egy család aki egy ház méretű kocsival hozzák a két kis gyereket, bennem is felmerült hogy itt miért dolgozik az asszony, ha telik ilyen kocsira, DE rájöttem hogy semmi közöm hozzá, valószínűleg jól keres a nő, és ezt a kocsit ítélik meg elég biztonságosnak a két gyerek szállításához, így ki a franc vagyok én hogy elítéljem őket?
Az élet nem csak annyi, hogy gyűjtök, dolgozok, jöhet a gyerek, hanem ezen kívül ezer és egy variáció lehet, amiért valaki hamarabb visszamegy dolgozni. Kicsit nézzetek magatokba, mielőtt bárkit elítéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!