Mit éreztetek anyukák, akik 6 hónaposan bölcsibe adtátok a babátokat?
Figyelt kérdés
Muszáj visszamennem dolgozni. Hiányzott nagyon a babátok? Milyenek voltak az első napok a munkában?2013. márc. 1. 13:01
1/7 anonim válasza:
Nekem 9 hónaposak voltak az ikreim. Ők hamar megszokták, nem volt semmi gond. Már 10 évesek minden rendben. Most van egy 5 hónaposunk, egy éves koráig tervezek vele itthon lenni.
Én egy ideig aggódtam, hogy jól csinálom e, de muszáj volt visszamenni, mert nélkülem nem mentek a dolgok. Szerencsére sokszor csak félnaposak voltak.
2/7 anonim válasza:
Ugye, napi 4 óránál nem lesz többet a bölcsiben?
3/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére a nagyszülők nyugdíjasok, ők is tudnak majd a babával lenni, korábban elhozni. Még nem tudom mennyit lesz majd bölcsiben, de 8 órában kell visszamennem dolgozni.
2013. márc. 1. 13:37
4/7 anonim válasza:
En màjusban kezdek dolgozni a beszoktatàst àprilis 3-àn kezdjuk (2-àn lesz 1 èves a kisfiam), nekem is muszàj visszamennem dolgozni èn nagyon nehezen viselem, 2 èves koràig maradtam volna, de kozbejott valami ès muszàj dolgoznom.
5/7 anonim válasza:
Olyan furcsa ezt olvasni.Nekem is 6hónapos a babám,de én nem tudom elképzelni,hogy beadjam a bölcsibe.Mi majd ha jövő év Augusztusában betölti a 2évet akkor akarjuk beadni.Ên már nem tudom elképzelni nélküle a napomat.Ilyen kis babáknak mit adnak ott enni?Ugyanúgy megfőzik neki a krumplit-répát ......stb?
6/7 anonim válasza:
Épp ma beszélgettem egy ismerős anyukával. Már nagyok a fiai, 14 és 16 évesek. A nagyobbat 5 hónaposan adta bölcsibe, és mondta, hogy utólag nagyon megbánta. Azt mondta, nagyon rossz volt utólag, hogy milyen keveset volt vele, mennyi mindenről maradt le.
7/7 anonim válasza:
Szerintem itt inkább neked lehet rosszabb mint a babának. De ha muszáj visszamenned, gondolj arra, hogy jól bánnak vele,vigyáznak rá, és neki erről úgy sem lesz emléke. És 8 óra hamar eltelik, a nap többi 16 órájában vele lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!