Hány hónaposan vezettétek be a húst a babátoknak?
Köszönöm a válaszokat.
Ok, hogy adhatnám 6 hónaposan, de erről mát lekéstünk, mert már majdnem 7 hónapos.
Egyrészt azért nem adtam neki eddig, mert hiába kezdtük el a hozzátáplálást 4 hónaposan, még most sem tartunk sehol. Egy étkezést sem tudtam kiváltani, van amikor 30-40 gr gyülölcsöt, zöldséget, vagy tejpépet eszik. Van, amikor ennyit sem, így még nem állunk túl jól a húst megelőző dolgok bevezetésével sem. Másrészt én több táblázatban úgy olvastam, hogy 7 hónapos kortól adható a hús.
A védőnőm mondta, hogy 6 hónaposan kell bevezetni. Csak azt nem értem, hogy aki 6 hónaposan kezdi el a kóstoltatást az rohamtempóban csinálja? Naponta bevezet valami újat? Gondolom nem, és Ők biztos, hogy nem tudják 7 hónaposan sem elkezdeni a húst.
Mindenesetre a héten elkezdem a csirkehússal bármennyire keveset is fog enni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!