Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtátok bölcsibe a...

Alaszka kérdése:

Mikor adtátok bölcsibe a babátokat? Mennyi idős volt? Hogy viselte?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
2 éves múlt 2 hónappal, amikor elkezdte a bölcsit. Eleinte ki volt bukva, hogy én elmegyek, de csak addig, amíg el nem mentem, utána rohant játszani. Nagyon szeret járni, amúgy is elég közösségi gyerek:)
2012. máj. 10. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
23 hónapos volt, októberben kezdte, és nagyon szerette az első perctől kezdve, hamar be is szokott. Már nyáron látszott rajta, hogy nagyon-nagyon gyerek hiánya van. Mindig csak gyerekek után pityorgott.
2012. máj. 10. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a második szülinapja előtt egy hónappal adtuk be. Az eleje nehéz volt,volt hogy én is sírva jöttem haza. De van olyan gyerek,aki kifejezetten élvezi. Már most nagyon szeret járni,bár már szeptembertől megy oviba. De a mai napig ha beteg,és nem megy napokig,utána nehéz megint elkezdeni neki.
2012. máj. 10. 08:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Én lehet hogy másfél évesen kényszerülök majd beadni, most még csak 11 hónapos. Első lányom 2 évesen ment, és vele is elég nehéz volt az elején. Csak kíváncsi voltam mennyire tendencia, hogy ilyen kicsik is mennek.
2012. máj. 10. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a fiam is másfél évesen megy, persze ez függ attól is, hogy felveszik-e.

Mennek még kisebbek is, az egyik bölcsibe már 5 hónapos kortól be lehet adni, gondolom, ha ilyen kicsi a korhatár, akkor igény is van rá.

A szomszédom bölcsiben dolgozott (most gyeden van ő is), sokat mesél a bölcsis életről, simán vannak 1 évestől is babák, átlag fél évenkénti korcsoportban.

Remélem, a fiam jól viseli majd, egyelőre úgy tűnik, nem fél a gyerekektől, szeret velük játszani, de ahogy mondani szokták, puding próbája az evés...

2012. máj. 10. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hónapos volt a lányom, és nem okozott problámát a beszoktatás! Egyetelen egyszer sem sírt, és imádta a bölcsit!
2012. máj. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!