Mikor adjátok bölcsibe a babátokat? Nem fáj a szivetek? Ha beadjátok, miért döntöttetek így?
Szeptemberben megy bölcsibe, akkor lesz éves a kislányom.
Anyagi okok miatt döntöttem igy, valamint már eléggé megérett a többi gyermek társaságához,a szocializálódáshoz.Az elválás max nekem lesz rossz az első pár napban ő tuti élvezni fogja mivel imádja a gyerekeket.Amúgy nem fáj a szivem,de biztos lesz olyan időszak amikor vissza sirom majd ezt az itthon töltött időt vele:)
Nekem ikreim vannak. 1évesek. Szintén anyagi okok miatt kell beadnom őket. Nagyon sajnálom,mert szerettem volna minél több időt velük maradni, de ha nem megyek dolgozni akkor lassan kajára sem lesz pénzünk.
Nekik nem hiszem, hogy gond lesz mert szeretik a táraságot. Azt hiszem én nehezebben viselem majd, de ez van.
Szintén 2011 szeptemberében, amikor 2 éves lesz, akkor megy bölcsibe. Párom keresetéből, és abból az alamizsnából, amit úgy hívnak, hogy gyes, abból nem lehet megélni. Aki azt mondja, hogy a gyesből el lehet lenni, az vagy hazudik, vagy rohadt ügyes.
Nagyon sajnálom, már most fáj a szívem miatta, de ez van, nem tudok mit tenni. És én még úgy érzem, hogy szerencsés helyzetben vagyok, mert tárt karokkal várnak vissza a munkahelyemre. B.
2011. márciusától vették fel, (két het jött a papír, hogy mehet) akkor lesz 2 éves.
Abba a bölcsibe, ahova szerettem volna, itt a kerületben.
Lejár gyed, a gyes nem túl sok.
Most 105 ezret kapok nettó 2 gyerek utáni családi pótlékkal, 2 éves kora után ennek a felét sem kapnám.
Amúgy is 2 évig terveztemm itthon maradni.
Van már egy 10 éves nagyfiam is, Ő 21 hónapos korától járt bölcsibe, semilyen negatív hatása nem volt rá, sőt..ő is ugyanabba bölcsibe járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!