Kisbabás anyukák, miért használjátok ezeket a kifejezéseket?
A "nem aludtunk" még belefér nekem. Na de a többi? Mostanában a hónapos helyett hós az, amitől le tudom kaparni a falat. Mibe telik leírni, kimondani, hogy hónapos? De a ciciztünk, még szopizunk, bekakiltunk is elég hajmeresztőek számomra. Értem én, hogy az anyukák szinkronban érzik magukat a gyerekükkel, de ennyire? Meg amikor pöszén, affektálva, nyafogva beszélnek a gyerekhez. Minek?
Félre ne értsetek, én is most vagyok terhes, októberben várható a kisfiam, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy így beszéljek. Van itt olyan anyuka, aki szintén megfogadta ezt és aztán mégis rászokott az ilyen idegesítő anyaszlengekre?
Ezek pont nem is gázak
A nem aludtunk
Ciciztünk nekem ok.. mert ebben benne van az anyuka id.
De a màr jàrunk, forgubk, kakilunk
Stb
Mèg a bilizübk is talán elmegy, mert ott asszisztálsz az elején mèg.
Kikészülök èn is egyébként, szerintem csak egy réteg használja..
Fura..
Igen a többesszámtól én is hülyét kapok. 8 hónaposak vagyunk, 74-es ruhát hordunk 🤣 anyukán megnézném. Ciciztetés.
Amúgy nem tudom, ez ilyen beanyucisodás, más szót nem találok rá. Mert még hogy a gyerekhez gügyög, de én azt nem értem mikor én felnőtt emberként szólok hozzá, és ugyan olyan stílusban válaszol mintha a gyerekéhez beszélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!