2 hónapos babának hasmenés, 38 fokos láz , sugárban hány meg fut az orra, nem eszik csak 10 - 15 mlt.. lehet fogzás jelei?? mit tegyek az orvosok azt mondják hogy semmi baj, adjam neki azt a 10 mlt. Segitsen már valaki?
Figyelt kérdés
Camiliát adtak az ínire tudja valaki hogy az is mire jó?2021. júl. 22. 18:12
41/88 anonim válasza:
Ha ez igy van ahogy mondodd én biztos addig ütném az asztalt még kinem vizsgálják és meg nem kapja a megfelelő ellátást.
42/88 A kérdező kommentje:
Azt mondtak repa levében kell csinálnom a tejet meg rizs levében. Kiirtak meg cseppeket neki meg valami port. Azért mert nem sir azt mondták jóbaba de én látom hogy le van fogva, én tudom a legjobban mi van vele, de azt mondták nem teszik csak úgy infoziora. De a sok cseppeket meg kiirjak neki stb... mostanában ahogy így van többet alszik nekem
2021. júl. 24. 18:55
43/88 A kérdező kommentje:
Ha jobban lenne irok, mert hiába viszem már tegnap 2 szer máma is 1 szer nem csinálnak semmit...
2021. júl. 24. 18:56
44/88 anonim válasza:
Rèpa- meg rizslèvel kinyìrod a kèthònapost. Vidd àt Balassagyarmatra vagy Salgótarjànba.
45/88 anonim válasza:
Addig menjél amíg normálisan meg nem vizsgálják.Mert 2 hónapos még nagyon kicsi.Ne adj neki répát meg hasonlót.Neki még a tápszer való.
46/88 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek hogy nem jó a répa meg a rizslé? Akkor miért ajánlják azt? 2 hónapos meg egy hetes
2021. júl. 24. 20:08
47/88 A kérdező kommentje:
Már adtam neki amúgy de azt eszi abból azért többet eszik hál istennek már szegénykém ugy lefogyott . Amugy csak addig kell adni neki még helyre nem jön a széklete
2021. júl. 24. 20:09
48/88 anonim válasza:
"Honnan veszitek hogy nem jó a répa meg a rizslé"
17. hét (kb. 4 hónapos kor) előtt TILOS hozzátáplálni. Még fejletlen az emésztőrendszerük. Anyatej vagy tápszer a táplálékuk, szomjoltónak pedig forralt és visszahűtött csapvíz. Nem tudom, milyen kókler orvos mondta neked a répát (meg a 2 évesnek való gyógyszert), de inkább vidd másvalakihez, mert ilyen tempóban, meg hozzáállással (főleg ha nagyon lefogyott) szerencsétlen gyerek olyan rossz állapotba is kerülhet, hogy nem biztos, meg tudják menteni.
49/88 anonim válasza:
Négy hónapos kor előtt egyértelműen nem javasolt elkezdeni a hozzátáplálást, mert veszélyes lehet és károkat okozhatunk a gyermeknek.
50/88 anonim válasza:
Hat hònapos kor alatt nem ajanlott a hozzàtàplàlas, tàpszeres babaknak sem, mar 20 ève.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!