Elvinnetek 7 honapos babat egy esküvöre(nappali esküvö)?
Nem tudom mit csinaljak mert latom sokan viszik a kicsiket. En meg tudom oldani szerencsere, hogy nagyinal legyen es en a ferjemmel picit ki kapcsolodok arra a par orara. A kisbabam delutan altalaba 2,5 - 3 orat alszik, egy esküvön nem hiszem, hogy kivitelezhetö lenne, ha megis akkor el kellene vonulni vele valamelyikönknek. Fel 8 kor fürdik es 8kor mar alszik.
Inkabb akkor vinnem ilyen helyre ha nagyobb es ö is tudja elvezni a tarsasagot es a zenet. Rokonaim unszolnak, hogy vigyem, unokatesom is megy a 3 honapos baboval
Jesszus 18 te se vagy százas. igen, csakis azért vihetik magukkal az emberek a babájukat mert mutogatni akarják.. 😅
Olyan nincs is, hogy senki nem tud rà vigyázni, anyatejes de nem cumizik, vagy mondjuk 2 órára van az esküvő és nem csak úgy hazaugrik a szülő ha bármi van.
Sose értettem néhány felnőtt ember hogy nem bír egy kicsit túl tekinteni sajàt magán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!