Elvinnetek 7 honapos babat egy esküvöre(nappali esküvö)?
Nem tudom mit csinaljak mert latom sokan viszik a kicsiket. En meg tudom oldani szerencsere, hogy nagyinal legyen es en a ferjemmel picit ki kapcsolodok arra a par orara. A kisbabam delutan altalaba 2,5 - 3 orat alszik, egy esküvön nem hiszem, hogy kivitelezhetö lenne, ha megis akkor el kellene vonulni vele valamelyikönknek. Fel 8 kor fürdik es 8kor mar alszik.
Inkabb akkor vinnem ilyen helyre ha nagyobb es ö is tudja elvezni a tarsasagot es a zenet. Rokonaim unszolnak, hogy vigyem, unokatesom is megy a 3 honapos baboval
Engem is az oruletbe kergettek ezzel mindig a csaladban, ennek a gyereke ilyen annak a gyereke olyan ez allva elalszik a masik atalussza az ejszakat stb.
Kedvencem mai napig hogy hozd el majd elalszik a babakocsiban. Tok mindegy hany honapos van-e alvas ideje van egy gomb a gyereken szerintuk.
Amugy egy 3 hos baba kb eszik alszik egy 7 hosnak meg mar van kb egy fix napirendje 1 ev alatt nagyon sokat szamit par honap kulonbseg.
Mondjuk en 3 hosan az agyban szoptattam egesz nap a gyereket eszembe se jutott volna kimozdulni .
Vittem volna, mivel szinte csak anyatejes volt ebben a korban a gyerekem, ráadásul a családom része.
Már bocs, de normális szülő ki tud sétálni a szertartásról, ha a baba sírni kezd, nincsenek a székhez láncolva és nem kell zavarniuk senkit.
14 ha a baba sírni kezd kisétálsz, hogy ne zavarj. Ahaaaaa. Elárulom, máris zavartál. Egy: sírni kezdett, azaz sírt. Azaz “beledumalt” a szertartásba. Kettő: elkezdtel maszkalni, azaz magadra vontad a figyelmet. Azért mert kijon belőlünk egy gyerek nem kell ám meghulyulni. Ilyen nincs hogy ha sírni kezd kimész, mert az akkor nem zavaró. De. Az. Vannak direkt gyerekedre szervezett eskuvok. Baratnome ilyen volt. Baby sitter, játszóház, lufi stb. Oda nyilván viszem (szertartasra továbbra sem). Felnott esküvőre meg eldöntöm akarok e vele kínlódni vagy bulizni akarok.
Egyébként engem a saját esküvőmön pont nem érdekelt volna de vannak menyasszonyok akik érzékenyek rá hogy ez az ő napjuk és senki ne lopja el a show-t. Pláne a szertartáson. De ezt meg meg lehet kérdezni előre.
Mi pont most megyünk majd lagziba, 5 hónapos lesz a babánk, nem fogjuk vinni, a nagyszülők vigyáznak majd rá. Hagyok ott anyatejet.
De nem is értem, aki egy pár hónapos, vagy 1-3 éves gyereket elvisz lagzizni, az amúgy kinek jó? Vagy minek viszi el?
Jó, nyilván tudjuk rá a választ, ez az "ő is a család része" szöveg csak ilyen fedőduma, igazából azért viszik a gyereket, hogy lehessen mutogatni meg feszíteni vele meg feltenni Facebookra, hogy bibibí, ide nézzetek, nekem már gyerekem van....
Az, hogy a gyerek a család része, nem azt jelenti, hogy kötelező mindenhova vinni. Vagy aki lagzita viszi a kicsi gyereket, az temetésre is? Mert mindkét helyen illik ám csendben lenni, és olyan hülye duma, hogy ha a gyerek beleordít a szertartásba, majd kiviszik... Hát bele sem kellene ordítania...
Az én kisfiam meg szeles, olyanokat durrogtat, hogy csak na. Nem tartanak viccesnek, ha beledurrogtatna a szertartás szövegébe, bármilyen édes, ez nem oda való dolog.
Nyilván más, ha valaki családi lagzira megy és minden rokon ott van, ezért nincs kire bízni a babát, de ez az erőltetett lagzizás picikkel nyilván csak arról szól, hogyan szülők szeretnének csodálatot meg figyelmet bezsebelni.
De kinek jó, ha cipelem magammal a gyereket, mint valami anyamajom?
Pár hónaposan élvezni semmit nem fog belőle, emlékezni sem fog rá. Mi a férjemmel sem fogjuk tudni teljesen elengedni magunkat, normálisan meg sem tudunk majd vacsorázni lehet, mert talán éppen akkor jön rá a babára a sírhatnék és akkor valaki vonulhat ki vele (mert nem, még lagzin sem illik hagyni ordítani a gyereket).
Végig azt figyelni, hogy mikor induljunk haza, nem-e nyűgös már, ne hajoljon be a babakocsiba az 160. ismeretlen néni, vagy távoli rokon stb...
Miért olyan nagy gond egyeseknek az, ha a szülők felnőttként szeretnének elmenni egy este szórakozni, nem úgy, mint anya, meg apa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!