Elvinnetek 7 honapos babat egy esküvöre(nappali esküvö)?
Nem tudom mit csinaljak mert latom sokan viszik a kicsiket. En meg tudom oldani szerencsere, hogy nagyinal legyen es en a ferjemmel picit ki kapcsolodok arra a par orara. A kisbabam delutan altalaba 2,5 - 3 orat alszik, egy esküvön nem hiszem, hogy kivitelezhetö lenne, ha megis akkor el kellene vonulni vele valamelyikönknek. Fel 8 kor fürdik es 8kor mar alszik.
Inkabb akkor vinnem ilyen helyre ha nagyobb es ö is tudja elvezni a tarsasagot es a zenet. Rokonaim unszolnak, hogy vigyem, unokatesom is megy a 3 honapos baboval
#11 vagyok, én a holt nyugodt babámmal mentem ballagási ebédre, hiszen neki tök mindegy volt, hogy hol van vagy kivel... Csak pont aznap nem! Amíg a család bent evett, addig én kit tologattam fel-le a babát, mert éppen olyan napja volt, hogy semmi nem tetszett neki... :S
Aztán 1,5 és 4 évesek voltak, mikor esküvőre mentünk velük, nélkülük akartunk, de ragaszkodtak hozzá, hogy vigyük őket is, mert hogy sok gyerek lesz és rendeltek nekik ugrálóvárat... Na, hát olyan volt az esküvő, hogy a szertartás szabadtéren volt, egyikünk ült a napon nyűglődő nagyobbal, a kisebbel meg árrébb kellett mászkálni, mert nem tudott egy helyben maradni (ő az amúgy nyugodt), az ebédet is külön oldottuk meg a párommal, mert az egyikünknek végig kint kellett lenni az ugrálóvárnál, alig tudtuk őket behúzni enni... :S
Ihós volt a fiunk, mikor az esküvőnk volt.
Szertartás alatt barátnőm fogta, evett ilyen kukót közben. Egy hangja nem volt.
A szertartás utan elmentünk kajálni, ott mellettünk ült az etetőszékben. Este 9ig tartott a buli, 10re értünk haza.
Életünk napja volt. Nagyon jófej gyerekünk van, akkor is ra kellett jönnünk.
24!
Nem csak jo napot kaptunk el, hanem ilyen a gyerekünk...nem 1x voltunk vele más rendezvényeken, sosem volt probléma. Sose volt olyan, hogy nem vittük valahova. Se kisebb se nagyobb koraban.
Ma már 2 éves.
26!
Hol olvastad, hogy soha nem volt rossz napja?! 🤣🤣 ha hiszed ha nem, volt...
De itt nem az volt a kérdés...
Hanem hogy vinnenk-e. Én leírtam, a fiunkat bárhova vihettem/vihetem, tud alkalmazkodni. Ennyi, pont.
Megszenvedtük mi is a fogzást, volt beteg is, sőt, a mai napig nincs átaludt éjszakánk sem....
Hol vetítés ez?!
Egy unatkozó anyuka(?!) vagy aki kikapott egy rosszabb gyereket, ezért irigykedsz?!
25 és 23 voltam.
Ui. Most látom elírtam, szoval 8 hós volt az esküvőnkön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!