Elvinnetek 7 honapos babat egy esküvöre(nappali esküvö)?
Nem tudom mit csinaljak mert latom sokan viszik a kicsiket. En meg tudom oldani szerencsere, hogy nagyinal legyen es en a ferjemmel picit ki kapcsolodok arra a par orara. A kisbabam delutan altalaba 2,5 - 3 orat alszik, egy esküvön nem hiszem, hogy kivitelezhetö lenne, ha megis akkor el kellene vonulni vele valamelyikönknek. Fel 8 kor fürdik es 8kor mar alszik.
Inkabb akkor vinnem ilyen helyre ha nagyobb es ö is tudja elvezni a tarsasagot es a zenet. Rokonaim unszolnak, hogy vigyem, unokatesom is megy a 3 honapos baboval
Nem. Nekem mind a háromnál ilyenkor kezdődött a szepa.
A legkisebb még mindig nagyon lightosan tolja. De pl ő most mindentől kezd ijedezni.
Ha az első gyerekemet láttad volna aki fejletlen idegrendszerű,és már attól pánikot kapott ha valaki 1.5m ránézett.. Ki üvöltött mindenkit a világból..
Szerintem egy esküvő, egy lakodalom nem babának való. Sőt igazából szerintem 4 évnél kisebb gyereknek sem.
De ez az én magánvéleményem.
Azt nem lehet esetleg, hogy a szertartásra elviszitek, picit részt vesz az eseményben, aztán egyikőtök elviszi a nagyihoz és ti élvezitek a lagzi buli részét? Vagy a nagymama is elmegy és ő vonul el a babával, amikor aludnia kell?
Amúgy a mi esküvőnkön volt egy hasonló korú baba, na ő nagyon élvezte a nyüzsgést, de hamar el kellett menniük, mert aludni viszont nem akart és nagyon nyűgös lett szegény. Viszont ellenpéldát is láttam már, a buli közepén az anyuka ölében békésen szunyókáló gyerekkel.
5 na pont a szertartasra NEM viszünk babát. Addig vagy anya vagy apa sétál vele. A lagzi van már a döglött loteri kutyát se fogja zavarni.
Egyébként kérdező nem vinnem. Mi 1,5 evest nem viszünk holnap. Bár mem tudom hogy fogom túlélni nélküle. Először lesz mamaval. Szerintem nekem rosszabb lesz mint neki 😃
Mar meg kereszteltük peldaul, nem sirt a templomban, nem sirt a bulin sem. De 7kor haza kellett vinni fürdetni es etetni mert mar kezdett nyüglödni. Ö tartja a napi rutint amihez hozza szokott.
Az esküvöre vissza terve, a szertartasra nem megyünk csak az ünnepi ebedre. Nagyit nem visszük mert csak minket hivtak.
Igazabol szeretnek kicsit kettesben lenni a ferjemmel, a nagyszülök had örüljenek az unokanak picit. Remelem nem tünök önzönek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!