Milyen idős picivel mennétek esküvőre?
Le leszek pontozva....
Mi is nagyjából ilyen idősen vittük a picit esküvőre, lagzira.
Nem tudom, hogy mennyire tettünk rosszat vele (anyum szerint ezért izgága a gyerek).
Mérlegelném, hogy mennyire kell messze menni, lehet-e külön szobában/helységben megpihenni a kicsivel. Nem tudom, hogy a vírus mennyire lesz akkor jelen, mert most az sem utolsó szempont.
Meg meglátod, hogy hogyan fogod bírni. Nekem az volt az első nagy kimozdulásom, hát nagyjából a menyecske táncig bírtam.
Hát ezt így előre..... Sokmindentől függ. Te hogy leszel, kicsi hogy lesz, hasfájás, szoptatás.... Stb
Én mikor a fiam 1 hónapos volt, a hátam közepére nem kívántam volna egy esküvőt. Császárral szültem, szoptattam (akkor nagyon sokat kellett cicin lennie), hasfajós volt. Ha nem szopizott, aludt vagy sírt. Ha aludt én is mert éjszaka sokat kelt. Szóval sztem előre ezt így nem lehet megmondani.
na de nem mindegy, hogy csak egy esküvő, vagy lagzi.
ilyen picivel én úgy gondolom, hogy a lagzi sok. ez az az időszak, amikor épp szokják egymást anyuka meg a pici, összeszoknak, lábadozik anyuka, alakul a család.
ettől függetlenül, ha nálunk lenne ez a helyzet, és jól vagyok, bírok is, ha a közelben van az esküvő, arra elmennénk. de a lagzira semmiképp. nem hiányozna a hangos zene a picinek, végig hordozóban vagy babakocsiban lenne esetleg hordozókendőben, ami egész nap, este nemigen lenne kényelmes. idegen a hely, a sok ember... 1 honapossal lagzit semmiképpen nem vállalnék be, később is helyzetfüggővé tenném, vagyis a picitől függővé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!