Milyen idős picivel mennétek esküvőre?
Figyelt kérdés
A férjem testvéréék most jelentették be, hogy júliusban esküvő. Én június közepére vagyok kiírva, szóval ha minden jól megy, a babánk kb 1 hónapos lesz az esküvő idején.2021. márc. 6. 00:00
21/26 anonim válasza:
Elvinnem, mert tudom, hogy a ferjemnek fontos lenne, nem kuldenem el egyedul. Viszont lehettek volna ratok tekintettel es legalabb a 6-8 hetet kivarhattak volna szules utan.
22/26 anonim válasza:
21!
Jaja, a világnak a testvér gyereke körül kellene forognia.
23/26 anonim válasza:
Hat nalunk alap volt, hogy augusztusban szuletett az unokaocsem, nem tesszuk be augusztusra a lagzit. Novemberre lett emiatt az eskuvo tervezve.
De ugyanigy figyelfek az en tesomek is, hogy ne a vizsgaidoszakom kozepere tervezzek az eskuvot.
A kerdesbol is az jon le, hogy a baba erkezese mar tudott volt, amikor kituztek az eskuvo idopontjat.
De akkor ezek szerint csak a mi csaladunknal alap, hogy figyelunk a kozeli hozzatartozokra. :D
24/26 anonim válasza:
23!
Vagy már jo előtte lefixálták az esküvőt, csak nem mondták el mindnekinek. Mert tudod van olyan is.
25/26 anonim válasza:
12 éves pici, 0 km től.. 😅🤣🤣🤣😁🤔
26/26 anonim válasza:
Az én fiam 3 hetes volt, mikor először mentünk esküvőre tavaly. Kb. 1 órás volt, egyszerű polgári. Császáros szülésem volt nekem nem okozott problémát. Kisbabám végig aludta. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!