Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős picivel mennétek...

Milyen idős picivel mennétek esküvőre?

Figyelt kérdés
A férjem testvéréék most jelentették be, hogy júliusban esküvő. Én június közepére vagyok kiírva, szóval ha minden jól megy, a babánk kb 1 hónapos lesz az esküvő idején.
2021. márc. 6. 00:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Elvinnem, mert tudom, hogy a ferjemnek fontos lenne, nem kuldenem el egyedul. Viszont lehettek volna ratok tekintettel es legalabb a 6-8 hetet kivarhattak volna szules utan.
2021. márc. 6. 08:37
 22/26 anonim ***** válasza:
79%

21!

Jaja, a világnak a testvér gyereke körül kellene forognia.

2021. márc. 6. 11:05
 23/26 anonim ***** válasza:
29%

Hat nalunk alap volt, hogy augusztusban szuletett az unokaocsem, nem tesszuk be augusztusra a lagzit. Novemberre lett emiatt az eskuvo tervezve.

De ugyanigy figyelfek az en tesomek is, hogy ne a vizsgaidoszakom kozepere tervezzek az eskuvot.

A kerdesbol is az jon le, hogy a baba erkezese mar tudott volt, amikor kituztek az eskuvo idopontjat.

De akkor ezek szerint csak a mi csaladunknal alap, hogy figyelunk a kozeli hozzatartozokra. :D

2021. márc. 6. 13:38
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

23!

Vagy már jo előtte lefixálták az esküvőt, csak nem mondták el mindnekinek. Mert tudod van olyan is.

2021. márc. 6. 13:44
 25/26 anonim ***** válasza:
30%
12 éves pici, 0 km től.. 😅🤣🤣🤣😁🤔
2021. márc. 6. 14:43
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
Az én fiam 3 hetes volt, mikor először mentünk esküvőre tavaly. Kb. 1 órás volt, egyszerű polgári. Császáros szülésem volt nekem nem okozott problémát. Kisbabám végig aludta. :)
2021. márc. 8. 00:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!