Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős picivel mennétek...

Milyen idős picivel mennétek esküvőre?

Figyelt kérdés
A férjem testvéréék most jelentették be, hogy júliusban esküvő. Én június közepére vagyok kiírva, szóval ha minden jól megy, a babánk kb 1 hónapos lesz az esküvő idején.
2021. márc. 6. 00:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
10: miért apa tologassa kint, ha az ő testvérének az esküvője? a babakocsit be lehet vinni a terembe.
2021. márc. 6. 06:38
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Nalunk férjem tesójáék házasodtak, mikor 2hetes volt a fiunk. Igaz nem volt nagy esküvő, max 20an voltunk. Férjem volt a tanu, így nem volt kérdés, menjen-e. Mi meg elmentünk vele. Úgy voltam, hogy a szertartást kibírjuk, azt hazamegyünk. Aztán a fiam olyan jól elvolt, aludt, hogy még egy kaja is belefért.

Mi elkülönültünk a többiektől kicsit. 3hós volt, mikor már 3napos nyaralásra mentünk külföldre. Iszonyú jófej, alkalmazkodó fiunk van, a mai napig.

Unokatesóméknak elötte évben volt az esküvőjük. Korábban szült, úgy volt még nagy hassal mondja ki az igent. Aztán a fia meggondolta magát, hogy ő is ott szeretne lenni.

1hósnapos volt a baba, mikor az esküvő volt. A szertartás alatt én vigyáztam rá, babakocsiban tologattam. A lagzi alatt meg mamánk felügyelte. Tápszeres volt, igy nem volt gáz. Ahol volt a lagzi, lett egy szoba bérelve, és ott voltak. (Ezt én mondjuk nem csináltam volna meg. Csak már minden ki volt fizetve, nem tudták lemondani, megtartották).

2021. márc. 6. 06:44
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
Jah bocsánat, igazad van, korán van. Úgy olvastam, hogy anya testvéréről van szó, ezért ragaszkodtam hozzá, hogy én elmennék. Így viszont nem mennék sehova.
2021. márc. 6. 06:44
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Mi a húgommal összesen 4 kisgyereket vittünk esküvőre. Én egy 2 éves lányt, ő is egy 2 éves lányt, egy 7 éves fiút és egy pár hónapos babát.

Az ég világon semmi baj nem volt!!!

Az ifjú pár még külön asztalt is csinált a gyerekeknek, ahol különböző játékok voltak nekik kitéve (lufik, anyósnyelv, színező, stb).

2021. márc. 6. 06:51
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
Milyen esküvő? Júliusban még biztosan nem lehetnek nagyobb rendezvények!
2021. márc. 6. 06:58
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Általános iskolás kortól, kisgyereket vinni esküvőre elég nagy tahóság.
2021. márc. 6. 07:33
 17/26 anonim ***** válasza:
28%
12 év felettivel.
2021. márc. 6. 07:43
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
Család kedvéért 2 hónapos korban..ilyen vírus körülmények között viszont így sem..
2021. márc. 6. 07:47
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

1 hónaposat vírus nélkül sem.

6hónaposat vittem, semmit nem lehetett vele csinálni. Gratuláltunk, odaálltunk pár csoportképre aztán én mentem a szállásra a picivel.

2021. márc. 6. 08:29
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
Amikor a húgom férjhet ment, a lányunk4 hónapos volt. Esküvőre elvittük, a férjem nővére leült vele a hátsó sorban, hogy ha nyűgös lenne, ki tudja vinni, de nem volt semmi gond. LAgziba nem vittük magunkkal, sógornőmmel és anyósommal volt, akik nagyon bírták a dolgot. Éjjel egyszer hazamentem szoptatni, ennyi.
2021. márc. 6. 08:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!