Milyen idős picivel mennétek esküvőre?
Nalunk férjem tesójáék házasodtak, mikor 2hetes volt a fiunk. Igaz nem volt nagy esküvő, max 20an voltunk. Férjem volt a tanu, így nem volt kérdés, menjen-e. Mi meg elmentünk vele. Úgy voltam, hogy a szertartást kibírjuk, azt hazamegyünk. Aztán a fiam olyan jól elvolt, aludt, hogy még egy kaja is belefért.
Mi elkülönültünk a többiektől kicsit. 3hós volt, mikor már 3napos nyaralásra mentünk külföldre. Iszonyú jófej, alkalmazkodó fiunk van, a mai napig.
Unokatesóméknak elötte évben volt az esküvőjük. Korábban szült, úgy volt még nagy hassal mondja ki az igent. Aztán a fia meggondolta magát, hogy ő is ott szeretne lenni.
1hósnapos volt a baba, mikor az esküvő volt. A szertartás alatt én vigyáztam rá, babakocsiban tologattam. A lagzi alatt meg mamánk felügyelte. Tápszeres volt, igy nem volt gáz. Ahol volt a lagzi, lett egy szoba bérelve, és ott voltak. (Ezt én mondjuk nem csináltam volna meg. Csak már minden ki volt fizetve, nem tudták lemondani, megtartották).
Mi a húgommal összesen 4 kisgyereket vittünk esküvőre. Én egy 2 éves lányt, ő is egy 2 éves lányt, egy 7 éves fiút és egy pár hónapos babát.
Az ég világon semmi baj nem volt!!!
Az ifjú pár még külön asztalt is csinált a gyerekeknek, ahol különböző játékok voltak nekik kitéve (lufik, anyósnyelv, színező, stb).
1 hónaposat vírus nélkül sem.
6hónaposat vittem, semmit nem lehetett vele csinálni. Gratuláltunk, odaálltunk pár csoportképre aztán én mentem a szállásra a picivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!