Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne.ktek is nagyon próbára...

Ne.ktek is nagyon próbára tette a kapcsolatotokat a baba? Sok vita/veszekedés lett?

Figyelt kérdés

Amióta megszületett a babánk megváltozott minden.

A sok stressz hogy minden rajtad van, a másik nem segítése nagyon földhöz verte a kapcsolatunk.

Plusz pont ilyenkor költöztünk és így főleg .

Másnál is volt ilyen?

2021. júl. 3. 12:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az én férjem csodás apuka. Nagyon sok mindent átvállal, nagyszerű társ. Megfogadtuk, hogy történjen bármi, továbbra is egy ágyban alszunk a baba születése után. Természetesen ezt az élet felülírta, ideiglenesen a nappaliban alszik, mert a kisfiunk rossz alvó. Sokszor vagyunk fáradtak, néha azt érezzük, hogy lakótársak vagyunk.. Az intimitás nagyon hiányzik. Ha összejön, akkor is folyton azon kattogunk, mikor ébred fel a gyerek… Szóval a házaséletünk a romokban hever, de szerencsére felismertük, reméljük, hogy tudunk tenni ellene, egy kicsit ismét férfi és nő tudunk lenni majd egymás mellett.
2021. júl. 6. 23:12
 22/23 anonim ***** válasza:

Eleinte ok volt, de aztán igen. Illetve folyton megkapom egy ideje, hogy sokszor zsörtölődök, meg mindig rossz kedvem van…

Ami egyébként nem igaz, de meg nem allok reggeltől estig, az altatása mostanában egy óráig tart legalább napi 1x, most volt fogzás, kánikulában meg ki sem tudunk menni sétálni sem, mellette meg nem tudok amúgy sem csinálni semmit kb… közben mindig talaljam ki a babáén túl hogy mit eszünk… tudom van alapja annak amit mond, mert még bele kell jönnöm nyilván nekem is hogy rutinos legyen, és frusztrál mikor nem úgy van vagy sikerül valami.

De ha egy nap kb fél óra fürdésig van nyugim és annyi idő van csak magamra, nem nehéz lemerülni. A másik fel órában is vagy eszek vagy takaritok/azt teszem amit kritikusan kell éppen..

júl. 20. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:

14. Vagyok

Vêgül minden megoldódott.. 3. Baba is lett..

Csak épp ikrek születtek..

Pont abban a helyzetben vagyunk, mint amikor a válasz született, de most nyugodt vagyok, mert tudom, hogy 1 êv és minden okés lesz

júl. 21. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!