Ne.ktek is nagyon próbára tette a kapcsolatotokat a baba? Sok vita/veszekedés lett?
Amióta megszületett a babánk megváltozott minden.
A sok stressz hogy minden rajtad van, a másik nem segítése nagyon földhöz verte a kapcsolatunk.
Plusz pont ilyenkor költöztünk és így főleg .
Másnál is volt ilyen?
#13 lol, olyan boldogok hogy szokás szerint a gyereknevelés topikban eszi őket a fene.
Én valahol már szánom őket, hogy ilyen cseszettül fantáziátlanok szegények. Egész nap a gép előtt meredni, és velünk kötekedni, holott "övék a világ" és mint tudjuk nekik extrém izgi tartalmas életük van....mi? ez?
Mondjuk gyerektelen időmben sem jutott eszembe vad idegeneknek beszólogatni, akik olyan dolgokról társalogtak, amik engem rohadtul nem érdekelnek. Dehat kinek mi jelenti az izgalmas eseménydús életet. Net előtt tespedni mindenkimek jut ideje, ehhez nem kell childfreenek lenni.
Imádjuk egymást, és erősebbek lettünk a babával.
De sokkal több a vita, és nem mindig könnyű.
Az intimitás is kecesebb.
Kicsit bedaràlt minket a taposómalom.
Ráadásul 18 hónap van a gyerekek közt.
Az első után még nem is volt gáz.. a 2. Gyerek után...
Ne firtassuk.
Akartunk 3.-at is
De nagyon úgy néz ki nem lesz több.
Én már nem veszekedtem:)
Teljesen odavolt mikor megtudtuk, hogy lányunk lesz. A terhesség alatt végig "mintaapa" volt. Kb kiszolgált. Majd megszületett a kicsi. Egyre többet maradt ki "munkaügyben", eltűnt az intimitás
6hónapos koráig a lánynak kb 3×cserélt pelust. Engem is és a gyereket is leszarta
Leléptem
Másnap hívott fel, hogy hol vagyok
Aznap éjszaka nem is volt otthon, így éjjel nem vette észre, hogy nem vagyunk otthon...
Azóta próbál küzdeni, próbál visszaszerezni minket. Egyenlőre sikertelenül:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!