Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ne.ktek is nagyon próbára...

Ne.ktek is nagyon próbára tette a kapcsolatotokat a baba? Sok vita/veszekedés lett?

Figyelt kérdés

Amióta megszületett a babánk megváltozott minden.

A sok stressz hogy minden rajtad van, a másik nem segítése nagyon földhöz verte a kapcsolatunk.

Plusz pont ilyenkor költöztünk és így főleg .

Másnál is volt ilyen?

2021. júl. 3. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Az első után volt egy kis elhidegülés nálunk is. Baromi lelkesen belevetettem magam az anyaszerepbe, ő ugyanilyen lelkesen az apaszerepbe, és mindketten kicsit megfeledkeztünk arról, hogy amúgy férfi és nő is vagyunk. Nagyon jól működtünk csapatként, osztottuk a teendőket, ő első pillanattól pelenkázott, fürdetett, mindent csinált, főzött, takarított is, hogy ne mindent nekem kelljen, egyedül az etetés volt az enyém 6 hónapig, mert anyatejes volt a kislányunk. Szóval minden nagyon flottul ment, kivéve, hogy lógott mindkettőnk bele, és egyikünknek se nagyon jutott eszébe szexelni. Beszélgettünk sokat, nem csak kerülgettük egymást, volt köztünk kapcsolat, csak inkább baráti jellegű. Aztán ezt észrevettük, rájöttünk, hogy azért ehhez még elég fiatalok vagyunk (férjem 26, én 27 voltam), elkezdtünk direkt odafigyelni erre, voltunk kettesben, kicsit rendszeresítettük a szexet, és szépen visszataláltunk egymáshoz. A második gyerek születése után már számítottunk hasonló krízisre, de akkor nem volt egyáltalán, kb. mintha mi sem történt volna. Azóta is tök jól elvagyunk.
2021. júl. 3. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk nem tette próbára a kapcsolatunkat egyáltalán. Kb annyiban más, hogy most már van velünk egy kisbaba is. Mi ketten ugyanúgy egy pár vagyunk, ugyanúgy szeretjük egymást és igényünk van a másikra, a tartalmas beszélgetésekre, minőségi időtöltésre. A gyerek meg közös "projekt", nem egyedül én foglalkozok vele, így nem is érzem azt, hogy bármivel magamra lennék hagyva. Mondjuk én az a fajta vagyok, aki már csak elvből sem döglök bele a munkába, ha esetleg nehezebb napunk van a kicsivel, akkor inkább elengedem a háztartást, a főzést, az akármit, és amit csak lehet, inkább a feltöltődésre fordítok. Így azért nem nehéz jó fejnek maradnom.
2021. júl. 3. 16:59
 13/23 anonim ***** válasza:
66%

#13 lol, olyan boldogok hogy szokás szerint a gyereknevelés topikban eszi őket a fene.

Én valahol már szánom őket, hogy ilyen cseszettül fantáziátlanok szegények. Egész nap a gép előtt meredni, és velünk kötekedni, holott "övék a világ" és mint tudjuk nekik extrém izgi tartalmas életük van....mi? ez?

Mondjuk gyerektelen időmben sem jutott eszembe vad idegeneknek beszólogatni, akik olyan dolgokról társalogtak, amik engem rohadtul nem érdekelnek. Dehat kinek mi jelenti az izgalmas eseménydús életet. Net előtt tespedni mindenkimek jut ideje, ehhez nem kell childfreenek lenni.

2021. júl. 3. 22:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Imádjuk egymást, és erősebbek lettünk a babával.

De sokkal több a vita, és nem mindig könnyű.

Az intimitás is kecesebb.

Kicsit bedaràlt minket a taposómalom.

Ráadásul 18 hónap van a gyerekek közt.

Az első után még nem is volt gáz.. a 2. Gyerek után...

Ne firtassuk.

Akartunk 3.-at is

De nagyon úgy néz ki nem lesz több.

2021. júl. 5. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanolyan, mint előtte, annyi változott, hogy már van egy kisember, akiért felelősséget vállalunk közösen. A férjem nagyon jó apa, rengeteg mindenben kiveszi a részét, még többet is, mint kéne. Persze szoktunk veszekedni, gyerekvállalás előtt is voltak vitáink, de ezek nem elemi problémáról szóltak/szólnak, hanem apróságokról és mindig megbeszéljük. Egyikünk sem haragtartó, sosem fekszünk le este haraggal. Figyelünk egymás igényeire. Szerintem ezen múlik nálunk a dolog.
2021. júl. 5. 22:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Minden gyerek születése egy krízis volt. Nekem szülések után kijött a depresszió, pánik rohamok. Fél év volt mire valahogy jól lettünk.
2021. júl. 6. 00:27
 17/23 anonim ***** válasza:
97%

Én már nem veszekedtem:)

Teljesen odavolt mikor megtudtuk, hogy lányunk lesz. A terhesség alatt végig "mintaapa" volt. Kb kiszolgált. Majd megszületett a kicsi. Egyre többet maradt ki "munkaügyben", eltűnt az intimitás

6hónapos koráig a lánynak kb 3×cserélt pelust. Engem is és a gyereket is leszarta

Leléptem

Másnap hívott fel, hogy hol vagyok

Aznap éjszaka nem is volt otthon, így éjjel nem vette észre, hogy nem vagyunk otthon...

Azóta próbál küzdeni, próbál visszaszerezni minket. Egyenlőre sikertelenül:)

2021. júl. 6. 13:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért vannak lepontozva a válaszok.. Függetlenül attól, hogy valakinek változott vagy sem, kapja a lepontozást. Szánalmas.
2021. júl. 6. 15:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Ti pontozzatok le egymást. Nem kellene
2021. júl. 6. 15:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Mint a 17-nél, de a mi esetünkbe se pelenkacsere, se etetést nem vállal be, se közös játék... szóval semmi. 2,5 éves a gyerek, néha én sem tudom mire várok egyáltalán...🤔☹😥
2021. júl. 6. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!