Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött kisbaba Veletek...

Újszülött kisbaba Veletek aludt a hálóban, vagy rögtön a saját szobájában? Hogy alakultak a éjszakai etetések?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 16:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%

Egy szobàban, ő babaöbölben mellettünk. Aztàn hasfàjàs miatt àltalàban egèsz èjjel èbren volt. Ìgy àltalàban a fèrjem màsik szobàban aludt, hogy pihenni tudjon. Hètvègèn meg cserèltünk.

Most is rengetegszer kel èjjel (5+) 1,5 èvesen, ìgy mèg tartjuk ezt a felàllàst.

A különalvàs annak valòsìthatò meg, akinek kevèsszer kel a gyereke, ìgy is zombi vagyok, ha àt kène rohangàlni mindig màsik szobàba, a kèt helyisèg közt rogynèk össze.

(Ès tudom, vannak olyan babàk, akik pont a szüleik mocorgàsàra kelnek )

2021. júl. 2. 09:28
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
1 éves koráig a mi szobánkban aludt - az első hónapokban nekünk is max 2szer kelt, aztán beindult a mozgásfejlődés és a fogzás :D. Az első javulást a kiságy lecserélése hozta, matracra. A másodikat a külön szoba, de nem tartott sokáig... Egyáltalán nem alussza át az éjszakát. Minimum kétszer tuti ébred. A szobájában az ágya mellett van nekem egy matracom, ha már harmadszor kell bemennem, akkor ottmaradok és ott alszom tovább (már amennyit ilyenkor tudok), mert akkor biztos hogy nem állunk meg háromnál. Most 16 hónapos.
2021. júl. 2. 11:05
 23/25 anonim ***** válasza:
82%
Hatalmas terveim voltak, hogy majd békésen alszik a saját kis helyén, amikor meg felébred, én energikusan rohanok hozzà. 😅 Az élet természetesen felülírta az elképzeléseimet, ugyanis kezdetben nagyon rossz alvó, hasfájós volt a babánk. A férjemmel zombikként, rossz hangulatban próbáltuk túlélni a napokat. Végül rákènyszerültünk arra, hogy ő külön szobában aludjon, én pedig a kisfiammal. Bevallom, így sokkal kényelmesebbnek bizonyult, könnyebben szoptattam, a férjem pedig kipihente magát, nappal nagyon sok terhet levett a vállamról. Most 3 hónapos a babánk, de már a kiságyban is alszik, lassan visszaáll a rend. :-)
2021. júl. 2. 12:14
 24/25 anonim ***** válasza:
71%

"3 hónapos a babánk... lassan visszaáll a rend"

Ezen jót mosolyogtam - minden bántás nélkül, mielőtt valaki okos beleköt.

2021. júl. 2. 15:40
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

A mi szobánkba be lett téve a kiságya, de eleinte szerettem volna, ha még közvetlen velem alszik. Extra széles a franciaágyunk, ezért kényelmesen elférünk rajta hárman.

Kezdettől fogva jó alvó a Picim (3 hónapos), éjjelente kétszer szokott felkelni csak, nagyjából azonos időpontokban (hajnali 1:00 és 4:00 körül).

2021. júl. 2. 20:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!