Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött kisbaba Veletek...

Újszülött kisbaba Veletek aludt a hálóban, vagy rögtön a saját szobájában? Hogy alakultak a éjszakai etetések?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 16:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

1 évig köztünk 🤦‍♀️🤦‍♀️

Amíg éjjel kelt, addig ott volt köztünk, napi 5-6x kelt cicizni. Így is zombi voltam, hat ha még külön lett volna. Ekkor szoktattam le a ciciről, ment saját ágyba, de a mi szobánkba. Azóta is kel éjjel 1x, most 2 éves.

Októberbe jön a tesó, na ő különszoba, külön ágy... legalábbis tervben. Nem követem el még1x ezt a hibát.

2021. júl. 1. 17:24
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Az első perctől kezdve a saját szobáikban és ágyaikban. Eleinte 1x keltek hajnalban, de 2 hónapos korukra már mindhárman átaludták az éjszakát. Anyatejesek, az az 1 éjszakai szoptatás még az elején, a hálóban történt.
2021. júl. 1. 17:41
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Első naptól kezdve velem alszik. Az apja külön,mert félti,ráfekszik. Szoptatom,így nekem kényelmes,még most is sokat ébred éjjel,de legalább az apja kialudja magát.

11 hónapos.

2021. júl. 1. 18:24
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Első perctől velem aludt, màr a kòrhàzban. Így egyszerûbb volt az èjszakai szoptatàs.
2021. júl. 1. 18:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ikrek. Saját szobában, először egy kiságyban. Tápszeresek , 3 óránként ettek 3 hónapig. Egyikünk csinálta a tápit másik kivette őket. Kanapén etettünk, majd büfi akinek hamarabb aludt ment feküdni.
2021. júl. 1. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Vegyesen. Az volt a terv, hogy fél éves koráig alszik a mi szobánkban, de külön ágyban és csak akkor vesszük magunk közé, ha nagyon nyűgös vagy fáj valamije vagy nem alszik...

Na, csakhát nem gondoltam, hogy ennyire nem fog aludni 😄 Sokszor hiába szoptatom meg és altatom el este, egyből felkel, ahogy átteszem a kiságyába. Éjjel meg nem akar visszaaludni, csak ha mellette fekszek és cicizik. Akkor alszik, mint a kisangyal, amíg a saját ágyban altatással próbálkoztam, addig fél éjszakàkon keresztül fent voltam.

Hát ennyi, nem így terveztem, de ha nem aludhatna köztünk a hét felében, nem is aludnék szinte semmit :D Egy idő után egyszerűen annyira zombi voltam, hogy feladtam.

2021. júl. 1. 20:37
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Saját szobában aludt, kiságyban.

Viszont volt a szobában egy kihúzható kanapé, hogyha szükséges/rossz alvó/beteg stb lesz, akkor ott tudjak aludni.

Végül első 3 hónapban ott aludtunk vele, jo volt hallgatni, hogy szuszog stb

3 hónap után visszamentünk a hálóba, ő pedig 1-2x kelt éjszaka, akkor átmentünk, majd kB 7 hós korától végig aludtam az éjszakát.

Kb 1 éves koráig használtunk bébiőrt, mostmár azt sem (2 éves lesz)

2021. júl. 1. 21:15
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

Pár hónapos koráig a saját szobájában aludt, de utána magamhoz kellett vennem, mert a betegsége miatt sokat hányt (nem bukott, hányt sugárban) éjjel, még alvás közben is.

Onnantól nem mertem egyedül hagyni. Sokszor kellett hirtelen oldalra fordítanom....

Aztán itt maradt velünk. Már 5 éves, 4 éves kora óta nem hányt. De nagyon nehéz lesz visszaszoktatni, azt tudom. Így jártunk.

2021. júl. 1. 21:16
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Aki lepontozza az együtt alvókat megindokolná,mitől hasznosabb az ő,különaltatós válasza?
2021. júl. 1. 22:08
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
Kisagyban kezdte de refluxos volt, magunk koze vettem egy refluxparnara, igy aludtunk talan 5hos koraig, utana csillapodtak a bukasok, azota kisagyban alszik mellettunk. 4x szoptatok ejjel, orulok h nem ulok a szek melle a faradtsagtol, nem hogy masik szobaba maszkaljak majd vissza. Nekunk igy kenyelmes.
2021. júl. 1. 23:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!