Újszülött kisbaba Veletek aludt a hálóban, vagy rögtön a saját szobájában? Hogy alakultak a éjszakai etetések?
1 évig köztünk 🤦♀️🤦♀️
Amíg éjjel kelt, addig ott volt köztünk, napi 5-6x kelt cicizni. Így is zombi voltam, hat ha még külön lett volna. Ekkor szoktattam le a ciciről, ment saját ágyba, de a mi szobánkba. Azóta is kel éjjel 1x, most 2 éves.
Októberbe jön a tesó, na ő különszoba, külön ágy... legalábbis tervben. Nem követem el még1x ezt a hibát.
Első naptól kezdve velem alszik. Az apja külön,mert félti,ráfekszik. Szoptatom,így nekem kényelmes,még most is sokat ébred éjjel,de legalább az apja kialudja magát.
11 hónapos.
Vegyesen. Az volt a terv, hogy fél éves koráig alszik a mi szobánkban, de külön ágyban és csak akkor vesszük magunk közé, ha nagyon nyűgös vagy fáj valamije vagy nem alszik...
Na, csakhát nem gondoltam, hogy ennyire nem fog aludni 😄 Sokszor hiába szoptatom meg és altatom el este, egyből felkel, ahogy átteszem a kiságyába. Éjjel meg nem akar visszaaludni, csak ha mellette fekszek és cicizik. Akkor alszik, mint a kisangyal, amíg a saját ágyban altatással próbálkoztam, addig fél éjszakàkon keresztül fent voltam.
Hát ennyi, nem így terveztem, de ha nem aludhatna köztünk a hét felében, nem is aludnék szinte semmit :D Egy idő után egyszerűen annyira zombi voltam, hogy feladtam.
Saját szobában aludt, kiságyban.
Viszont volt a szobában egy kihúzható kanapé, hogyha szükséges/rossz alvó/beteg stb lesz, akkor ott tudjak aludni.
Végül első 3 hónapban ott aludtunk vele, jo volt hallgatni, hogy szuszog stb
3 hónap után visszamentünk a hálóba, ő pedig 1-2x kelt éjszaka, akkor átmentünk, majd kB 7 hós korától végig aludtam az éjszakát.
Kb 1 éves koráig használtunk bébiőrt, mostmár azt sem (2 éves lesz)
Pár hónapos koráig a saját szobájában aludt, de utána magamhoz kellett vennem, mert a betegsége miatt sokat hányt (nem bukott, hányt sugárban) éjjel, még alvás közben is.
Onnantól nem mertem egyedül hagyni. Sokszor kellett hirtelen oldalra fordítanom....
Aztán itt maradt velünk. Már 5 éves, 4 éves kora óta nem hányt. De nagyon nehéz lesz visszaszoktatni, azt tudom. Így jártunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!