Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos kislányomat szoktam...

11 hónapos kislányomat szoktam néha vezetni ahogy fogom a kezét, és azt vettem észre hogy az egyik lábával labujj hegyen jár, a másikkal szépen jár.. Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
ma 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk vezetgetni sem kellene...
ma 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad vezetgetni, engedd el.
ma 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Rendben többet nem fogom.

De akkor ugye nem kell aggódnom? 🥺

ma 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne vezetgesd. Bárki mondja,akár anyós is, nem szabad!

A babának minden mozgásformát magától kell elsajátítani!

A lábáról meg az a véleményem, hogy a semmiségtől az Achilles ín problémáig akármi lehet. Ez orvosi feladat megállapítani!

Ha magától megy,akkor is így lép?

ma 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha magától megy akkor nem így lép, csak ugye ha én sétáltatom. De már többet nem fogom. Egyébként nagyon ügyes kislány 6honapos kora óta mászik, 7honaposan felallt magától, végig megy kapaszkodva mindenhol.. Csak aggódom 😔
ma 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vezetgetunk gyereket , a csapbol is ez folyik, tele van szakirodalommal az internet.
ma 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Mivel még nem tud önállóan járni, így próbálkozik csak, nem alakult ki nála a rendes járás. De ehhez még van bőven ideje 18 hónapos koráig. Sőt, még utána is.
ma 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért megy másképp, mert a vezetgetéssel nem saját maga találja meg az egyensúlyát. Hagyd egyedül menni!!

(egyébként az a vicces, hogy ezt azok a szülők is elfelejtik, akik ennyi idősen tudják, majd pl. biciklizni vagy korcsolyázni tanítják a gyereküket. Ott már megrögzötten fogják, ahelyett hogy hagynák/rávezetnék, hogy a gyerek saját maga találja meg az egyensúlyát)

ma 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!