Rosszul evő babák anyukái, ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
Ilyesmiket próbáltatok? Szívesebben eszik a gyerekek, mint a sima kaját. Persze, bonyolultabb is elkészíteni egy-egy ilyen bento-t, de kis kreativitás és már meg is van. Szerintem megéri egyszer-kétszer megpróbálni.
2010. aug. 24. 19:01
11/14 anonim válasza:
Tényleg nagyon ötletesen néznek ki (bár a női ujjas virsli-piros körömmel inkább horrorfilmbe illik :)), attól tartok, ennyire sajnos nem vagyok ügyes..:( De alkalmakkor szívesen csinálok én is valami kreatívot a zöldségekkel (uborka, répa, krumpli, esetleg almából, banánból)
12/14 anonim válasza:
Ezek tök jók!Csak én tuti fél napot a konyhába lennék egy ilyen kreáció miatt, utána meg nem szívesen etetném meg a gyerekkel, sajnálnám! :)
De a vajas kenyérre rajzolás kecsappal nálunk is megy!!!!!!!
13/14 anonim válasza:
Ezt én tuti nem adnám oda a gyereknek! :O
Fél napig dolgozok vele (közben kimarad 2 evése emiatt) és akkor csak egye meg? Inkább kitenném dísznek! :D Ezen kívül tuti, hogy ezt sem enné meg csak szétkenné.
14/14 anonim válasza:
Az én fiam is sz..rul eszik,de inkább lekötöm könyvel vagy kanálal a figyelmét és így eszünk fél-1 óra alatt de eszem ágába se lenne ilyeneket csinálni mert szerintem nem enné meg jobban.Csak mindig elvárná.Szerintem is csak alkalmanként csinálj ilyet szülinap,-húsvét...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!