Hogyan altatjatok a babát? Az enyém nagyon nehezen alszik el, minden este pár órás kínlódás, tipp?
#15 Amelyik gyerek magától elalszik, azt nem kell altatni.
Az nem altatás, hogy betakarod, és adsz neki cumit. Tudom mert minden este ezt teszem én is a sajátommal.
Nem is tudnék épp ezért érdemben segíteni a kérdezőnek.
16# a kérdés maga az Hogyan altatjátok a babát?
Így : le teszem és alszik..
Tipp? Hogyan ha semmi infót nem oszt meg az esti rutinról?
Ha már az értelmezési zavarnál tartunk.. 😂
A kérdező leírta, hogy órákig kínlódik mire elaltatja a gyereket. Mit tegyen? Biztos sokra megy a sok "csak leteszem és alszik bibibi" válaszokkal.
De igen mindenki irigy, naná....
26#
Órákig altatja..
Te 🤬 Leírta az esti rutint? Nem.
Mit csinál azonkívűl, hogy szenved?
Mikor van fürdés, vacsora, előtte mennyit alszik a gyerek, van e esti játék, hogyan, hol, próbálja elaltatni? Lehet az~rt nem alazik mert túl sok inger éri.
Senki nem verte a nyálát csak a hozzád hasonló momzillák..
De persze adjunk tanácsot a 0 infórmációra..
Nem azt mondtam, hogy ne kérdezd meg mit csinál most!!
De aki csak annyit írt, hogy "leteszem és kész" azzal a kérdező mit kezdjen? Mit hasznosít vajon ebből?
Nem verem a nyálam, épp én nem.
Ez a momzillazás meg olyan gagyi...
Akkor tanuljon meg a sorok között is olvasni. Minden egyes lefektettem válasz mellett, mást is irnak. Lehet nem is álmos az a gyerek, vagy túl fáradt, feszült, nem tudja magát lenyugtatni és még anyuka is parázik.
*Szellőztessen mert a friss levegő jót tesz neki alvás előtt.
*Ha nagyon nyűgös üljön ki vele egy kicsit a teraszra/balkonra ha van rá lehetőség.
*Fárassza ki a gyereket, azaz érje elég inger délután amitől alvás időre fáradt lesz és alszik.
*Legyen napi rutin. Pl. vacsi, fürcsi, játék, mese, villany lekapcs, éjjeli lámpa altató zene be kapcs és alvás.
A lényeg hogy érezze, hogy lefekvéshez készültök, el csendesedjen minden körülötte és lehetőleg a feszkót el kell felejteni.
Ez a le teszem és alszik nem egyik napról a másikra alakul ki, de ha meglelik a közös hangot akkor előbb utóbb neki is így lesz.
Ha ahhoz szoktatja a gyereket kicsi korától, hogy folyton ringatja mint egy őrült és stresszel minden altatásnál akkor a későbbiekben is így marad és csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!