Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen kínlódás az evés?

Miért ilyen kínlódás az evés?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos kisfiam kb 3 hete lett tápszeres. Egy adagot az örökkévalóságig eszik. 150 ml-nél járunk azzal ugye 4 órát kell kibírnia. Sír, hogy éhes, akkor meg is eszik kb 70-80 ml, utána meg csak forgolódik, beleszív hármat négyet, aztán megint nem kell és így eltart 1 órán át az evés. Életkori sajátosság, hogy nincs kedve enni vagy én vagyok béna?
2012. aug. 7. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is így néz ki az evés kb., csak néha még sír is közben. Nem tudom mitől lehet. Az biztos, hogy nem te vagy béna, valamelyik gyerek lassabban eszik.
2012. aug. 7. 09:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!már néha elborul az agyam az idegtől, hogy 1 órán át eszünk.
2012. aug. 7. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ennyi idős korban a fiam is rosszul evett. Lehet hülyén hangzik, de nem tudta lekötni az evés, forgolódott ő is, meg huncutkodott. Életkori sajátosság szerintem, nálunk kb két hónap lehetett.

Biztos nem vagy béna, nekem szopott a fiam szóval nem a tápszer adag vagy ilyesmi az oka.

2012. aug. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!