Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altatjatok a babát? Az...

Hogyan altatjatok a babát? Az enyém nagyon nehezen alszik el, minden este pár órás kínlódás, tipp?

Figyelt kérdés
Majdnem 4hós
2021. máj. 4. 22:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Baby sleep app, végtelenítve megy éjjel egy régi telóról.
2021. máj. 5. 01:04
 12/34 anonim ***** válasza:
30%
Fürdés, vacsi, szellőztetés, beteszem a kiságyba a cumijával és alvós nyuszijával, bekapcsolom a fehér zajt és egyedül elelaszik. Most 4 hónapos, 2 és fél hónapos kora óta így megy. Szerintem a rendszer a kulcs.
2021. máj. 5. 02:33
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

Beteszem az ágyába, megkapja a vacsit, puszi 1 simi kimegyek, ő még elmolyol egy kucsit majd alszik.

Lehet lepontozni. 😂

2021. máj. 5. 05:39
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
Megfürdetjük, pizsi, hálózsák, be a hintaszékbe, tápszer és együtt ringatózunk. Jóesetben belalszik az etetésbe., rosszabb esetben még helyezkedik. 20 perc szokott lenni az altatás, ebből 10 az evés.
2021. máj. 5. 07:21
 15/34 anonim ***** válasza:
55%
Irigységből vannak lepontozva azok, akiknek a babája könnyen/magától elalszik? Szánalmasak vagytok...
2021. máj. 5. 07:54
 16/34 anonim ***** válasza:
54%

#15 A kérdező tippeket kért, hogy altassa a babáját. Abban mi a tipp, hogy te leteszed és alszik???

Mivan nem tudsz egy magyar nyelven íródott kérdést értelmezni, vagy dicsekedési mániában szenvedsz? Te vagy a szábalmas!!!

Egy anyuka, akinek nem kell altatni.

2021. máj. 5. 08:07
 17/34 anonim ***** válasza:
37%

Ne haragudj, de ez miért ne lenne tipp? Ha leírom, hogy mi milyen sorrendben csináljuk, mit adok oda a babának ahhoz, hogy ez sikerüljön neki, az miért is nem tipp? Ha a kérdezőt részletekbe menően érdekli, pontosan hogy is jutottunk el ide, akkor kérdezzen bele. Nem fogom minden ilyen kérdésnél részletesen kifejteni, mert az egész délelőttöm rámenne, de inkább a babámmal foglalkozok. Mellékesen megjegyzem, millió ilyen kérdés volt már.

A magyar nyelv értelmezésével pedig azután dobálózz kérlek, miután átolvastad a saját irományodat! Köszönöm!

2021. máj. 5. 08:24
 18/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudunk tippeket írni ha le sem írja, hogy mi a gond meg, hogy mivel kínlódik? Milyen az esti rutinja?? Én kérdeztem de nem válaszol csak a lepontozás jött. #1
2021. máj. 5. 08:45
 19/34 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező pontozta le azt, akinek nem kell altatni a babáját... Itt mindig mindenki le van pontozta.

Nekem egy éves a kislányom, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor aludt el magától.

Nálunk úgy van este, hogy fürdés, tápszer és utána ringatom, sétálok vele a szobában amikor nem alszik el éves közben.

2021. máj. 5. 08:56
 20/34 anonim ***** válasza:
80%
Szoptattam, a cicit már úgy engedte el, hogy aludt. Csak le kellett tennem.
2021. máj. 5. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!