Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen apukának képzelted el a...

Ilyen apukának képzelted el a párod? Van aki nem szülne még egy babát, mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy elképzelte?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van e valaki olyan helyzetben, hogy eredetileg két vagy több gyermeket szerettek volna, de a nem olyan apuka lett a párja mint ahogy elképelte (nem játszik, nem foglalkozik eleget a picivel, lusta, nem segít be az otthoni teendőkbe), így nem vállal több babát?
2010. aug. 21. 14:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Jó volt olvasni a sok hozzászólást. A jó tapasztalatokat azért, mert örülök, hogy ilyen is van még ha picit irigykedem is :), a rosszakat meg azért mert nem vagyok egyedül a problémámmal,még ha ez nem is segít egyikünkön sem.

Az én férjem három műszakban dolgozik. Most például délutános. Ilyenkor olyan jó lenne, ha amíg én főzök, levinné a fiunkat egy órára a játszótérre (ami tőlünk 50 méterre van az utca túloldalán). De NEM! Kelek reggel 7-8 körül, reggelit adok a fiamnak, gyorsan megfőzöm az ebédet, általában 10-11 körülre kész van, lemegyek a fiammal a játszira, délben vissza, mindenkinek ebéd, takarítás,altatás,férjem elmegy dolgozni és este jön haza. Persze amíg a játszin vagyunk ő számítógépezik, tévézik... Ha éjszakás, akkor délután 4-5ig alszik, utána meg "kómás" nincs kedve emberek közé menni. Megjegyzem sosincs! Úgy vagyunk ahogy az egyik válaszoló írta, ha már más is van a játszótéren, minden baja van. Az hogy más apukákkal, anyukákkal elbeszélgetni?!?! Ki van zárva....

Ha délelőttös,akkor ő korán kel, hazajön, eszik és általában számítógép (ami az éjszakás hétre is jellemző amíg én a picivel a játszin vagyok), vagy alszik, mert ő korán kelt és fáradt! Én azt nem értem, mit gondolnak mi nem vagyunk fáradtak!? Mondtam már neki számolja össze ő hány órát alszik és én mennyit!? Ha kicsit utánagondolna én már 1,5 éve nem aludtam egyben 5-6 óránál többet... Én nem azt kérem, hogy mindig mindent csináljon meg itthon, de amikor látja hogy már nem tudom hova kapjak, összecsapnak a fejem fölött a hullámok, hogy vasalnom kellene, tele a szennyestartó, takarítani kellene, a picit játszira vinni, a tanulással sehogy sem állok... miért nem tudja félretenni a saját érdekeit és egy kicsit arra gondolni, hogy neki milyen jó lenne ha ilyen helyzetben segítséget kapna?!?

Az egészben a röhej az, hogy ő tudja milyen strapás itthon lenni a picivel, mert közölte hogy ő ezt nem tudná csinálni... Hát köszönöm szépen!!!

2010. aug. 24. 13:55
 32/32 anonim ***** válasza:

10:09 es vagyok

Köttesd ki az internetet 1-2 hónapra. Vedd a kezedbe az irányítást ha tudod. És szerintem ha nem csinálsz valami drasztikusabb megoldást akkor sajnos elég drasztikus vége lesz a kapcsolatodnak. Én nem akarlak lázítani de előbb utóbb ez megromlik annyira hogy eleged lesz és neki is. Csak nem fontosabb a számítógép a gyerekénél!!! Ne a gép elött üljön mert azzal a fiatok nem sokra megy! Látod én is így voltam pont hogy kiszolgálhattam és szart mindenre. Na én ezt untam meg.

2010. aug. 24. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!