18 hós fiam nagyon sokat nyekereg, minden miatt. Ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzelte visít, és olyan frekvenciát üt meg a hangja, hogy belefájdul a feje körülötte levőknek, ez nem vicc. Hogyan lehetne leszoktatni erről a viselkedésről?
kisfiam pont ma 18 hónapos. mi is ezzel szenvedünk :(
én úgy hívom hogy szírénázik :) néha nagyon nehéz elviselni mondjuk szerencsére nem csinálja sokáig csak két három másodpercig. de elég idegesítő.
nálunk most az lett a gond egyik napról a másikra hogyha megállok a babakocsival beszélgetni az utcán akkor elkezd üvölteni nyüszörögni dobálja magát. ha kiveszem a kocsiból akkor szalad amerre lát, ha rászolok kinevet integet és rohan tovább. pedig eddig mindig hallgatott rám ha mondtam hogy álljon meg meg ne arra menjen akkor azt csinálta amit mondtam. remélem hamar elmúlik mert az idegeim néha nagyon kivannak miatta :)
kitartás és sok sok türelem, remélem beválik
náűlunk is ez van. :)
türelem, majd kiövik, addig meg követkjezetesség.
én mondtam neki, ha vmi nem megy, akkor ne visítson, hanem kiabálja, hogy anyaanyaanya! és pár nap alatt most már tényleg azt kiabálja. :)
ma volt, hogy apja kivett szabit, és elmentünk kávézni délelőtt. ő meg úg gondolta, hogy nem ül meg, mert sose szokott, kiszaladt , és le akart rohanni a járdáról az útra....apja visszahozta, üvöltött. megofgtam, ölbe vettem, mondtam neki, mindjárt megyünk autókázni, de most kávézunk, üljön meg egy kicsit a fenekén...asszed érdekelte? üvöltött tovább,ki akart szabadulni. aztán meghozták a kávét, (nekem jeges kv), abból adtam neki a fagyiből egyy kicsit, meg a molnárkát megkapta, meg a szívószálat. és végig ült kussban az ölemben....
komoooooooly. :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!