Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12,5 hós babának kell már...

12,5 hós babának kell már tudni önállóan enni?

Figyelt kérdés
Most múlt egy éves, és kanállal a főzeléket csak piszkálgatja, trancsírozza, maszatol. Nekem kell etetni. Néha van 1 percnyi érdeklődés, akkor betalál a segítségemmel 2-3szor a szájába és ennyi, DE kiflit, kekszet ilyesmiket szívesen eszeget sajátkezűleg. Szerintetek? Mit rontottam el?
2010. aug. 19. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Carmen 22! Én sem tartom búra alatt a lányom! Nem azért nem eszik még késsel villával mint a tiéd, aki biztos a legokosabb gyerek a világon!

Kicsit vegyél már vissza légyszi az arcodból! Állandóan sztárolod magadat meg a ygerekedet! Biztosan van aolyan amiben meg más ygereke ügyesebb mint a tiéd.

20hónapos béna kislány anyukája

2010. aug. 19. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne vesszetek már össze ezen. Semmi rosszindulatot nem éreztem Carmen hozzászólásában. Kedves utolsó, ne vedd magadra! Van ilyen is, olyan is.

Az én fiam 11.5 hós, 2 foga van alul, csak pépes ételeket eszik és csak az én segítségemmel. HA egyáltalán eszik. A kanál a kezében, mert anélkül nem eszik, de csak azért, hogy csapkodjon vele. Néha beledugja a kajájába és ahogy irányítom a szája felé elfordul, prüszköl. SZóval ő sem fog egyedül enni még egy jó darabig. Van ilyen is.

2010. aug. 19. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:

húúú gyerekek, ne hogy itt összevesszünk!

A carmen gyereke tényleg ügyes, bár osztom az előző válaszolók véleményét, hogy én sem tartom búra alatt a gyyerekem és én is mindent aző tempójában csinálok.

A kérdés azért vetődött fel mert hallottam hogy van akinek már eszik szépen.

Egyébként az én babám maga helyett engem szívesen etet:)

Ha ez egy érési folyamat valóban, akkor türelmesen várok és nem eröltetem mint ahogy eddig sem tettem! Köszönöm mindenkinek, hogy megosztotta véleményét!

Szép napot mindenkinek!

2010. aug. 19. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én 18 hónapos fiam villára felszúrja a dolgokat és bekapja.A kanállal sokkal nehezebb mert mire odaemeli kifolyik a fele.Amúgy bal kezes lesz és nehezebb neki segíteni.
2010. aug. 19. 16:15
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Carmen nálatok miért 5-kor van ebéd?Egyszer írtad korábban....
2010. aug. 19. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom 13 hónapos, ő sem tud önállóan enni, csak a kiflit, tejszeletet, és a krémtúrót (kanállal) eszi meg csak egyedül. Minden mást mi adunk neki az apukájával!

Nincs búra alatt nevelve.

2010. aug. 19. 21:33
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként attól, hogy ő választ ágyneműt,meg evőeszközt nem alszik jobban eszik szívesebben,ezekre nemis emlékszik....
2010. aug. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!