Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni egy önállóan...

Érdemes venni egy önállóan járni tudó babának puhatalpú Pediped cipőt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt, én nagyon szerettem, a lányom is. Kintre nem ajánlom csak olyan helyre ahol nem lesz földes, koszos. Pl. plázákban, játszóházban.
2010. jún. 4. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk liliputis van (szinte uaz a kettő), az én ksifiam szereti. Mi csak bent használjuk és akkor is csak akkor ha a járólapon is kotor, amúgy ha csak a nappaliban van, ahol parketta ill. szőnyeg van, ott nem adom rá!!!
2010. jún. 4. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is vettünk Pedipedet, de én nem szeretem, mert sokkal jobban csúszik talpa szerintem, mint a liliputisé, ami ugye hastított bőr, a Pediped meg olyan simább felületű bőr ... Szóval parkettás, vagy csúszós csempés helyen nem adom rá, mi is inkább játszóházban, babakoncerten, ringatón, ilyesmi helyeken használjuk, ahol van szőnyeg, illetve néha kint. Szerintem kinti cipőnek jobb, mint bentinek. Bentinek inkább liliputis vagy estrellás babacipő vált be nekünk.
2010. jún. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!