Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi jobb bentre,...

Szerintetek mi jobb bentre, puhatalpu cipo vagy rendes cipo amivel kint jar?

Figyelt kérdés
mindenkeppen akarok ra adni valamit, mert mar 1szer voltunk korhazban vesegyuladas, felfazas miatt es most hogy bent jarkal a csempen nem akarok megint oda jutni
2011. okt. 17. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

én bentre vastag zoknit adok, ha kevés lenne, akkor puhatalpú cipőt választanék.

kint rendes cipőt, ami tartja a bokáját.

2011. okt. 17. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
En is azt gondolom hogy jobb a puhatalpu cipo, mert meg en sem szeretnek egesz nap szoros cipoben lenni
2011. okt. 17. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen volt, van és lesz is:

[link]

puha, valódi bőr az egész, az alja hasított bőr. egyáltalán nem csúszik, és nem izzad bele a lába sem. körben gumis, egy pillanat alatt fel- és levehető. mosógépben mosható, jól bírja a strapát:)

én nem hinném, hogy egészséges egy kisgyereknek egész nap cipőben/szandálban lenni. ezért kerestem én is valami köztes megoldást, mert nálunk mindenhol kő van, és télen nagyon hideg, valami kell a lábára, mégsem adhatok rá 3 zoknit... ez a cipő tényleg olyan, mintha semmi sem volna a lábán, mégis van.

azt hiszem van egész nagy méretig is.

ha nem annyira vészesen hideg a padló, akkor szerintem elég a tappancsos zokni. biztosan az a legjobb, ha mezítláb van, de nem azon az áron, hogy felfázzon vagy ilyesmi. nyáron a fiam is mezítláb van bent, hűvösebb időben már adok rá zoknit, és ha már fűteni kell, akkor a puhatalpút is.

2011. okt. 17. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én épp most keresgélek, de egyelőre még nem veszek, mert csak 3 hónapos a kicsi, így még feleslegesnek tartom, viszont találtam neked egy ezressel olcsóbban!! a vaterán:

[link]

2011. okt. 17. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi a tippeket, van mar puhatalpu ami gumi pottyos nem csuszik, majdha ez tonkremegy akkor keresek masikat :) es koszi a valaszokat is
2011. okt. 17. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

off: nem rúgja le, nem "tornázza le" babátok a cipőt?

A 7 hónaposomra a zoknit is többször kell vissza felraknom :-(

2011. okt. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!