Most akkor kemény, vagy puhatalpú cipő a jobb első "igazi" lábbeliként?
Nekem a rehabon,ahová járunk a következőt mondták a gyógytornászok:
-ha keménytalpút veszel,akkor legyen benne harántemelő,legyen kiképezve a sarka és a lábujjaknál.Ilyet ők is nagyritkán találnak,de ha neked sikerül,akkor az tökéletes.Olyasminek képzeld el,mint ezek a két-három csattos biopapucsok.A lábujjak alatt is van kiképzés meg a sarok is süllyesztett.Remélem érthető vagyok
-ha puhatalpút veszel,akkor jó hajlékony talpú legyen (elefantan vagy superfit szerintem a legtutibb) és NE legyen benne semmi kiképzés vagy harántemelő
A Siestát nekem egy szakember sem ajánlott,sőt azzlak ezdték,hogy ha lehet,akkor ne siesta legyen.állítólag nagyon divatolnak és ez a minőség rovására megy.Nem tudom,megnéztem őket,nekem nem elég hajlékony a talpuk.Meg mivel nem is ajánlották,nem nagyon foglalkoztam vele.
Ami nagyon fontods,hogy jó magasan felérjen,hogy az egész bokáját fogja,ne csak ímmel-ámmal.Az elefanten (meg úgy általában a legtöbb) első lépés cipők szinte mind "alacsonyak".
Első vagyok ,nem vitatkozom de határozottan ajánlotta az ortopédus és most rá is kerestem , kedves kérdező ha van két perced olvasd el az ortopédus prof. ajánlását ..
2. vagyok.Én sem vitatkozom.Nekem ezt mondták.De különben ez egy olyan dolog,mint bármi más a gyereknevelés terén.A doki,a szakember,a védőnő,anyád,anyósod,a barátnőd mind-mind mást mond:)
Ja,és a gyerekre feltétlenül próbáld rá,ne vegyél nélküle cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!