Milyen kiscipőt javasoltok pincurkámnak. Most kezd el járni és szeretnénk, Neki a legjobbat. Sokat olvastam a puhatalpú kiscipőről, hogy nagyon jó. Mit szóltok a Pedipedhez? Vagy van jobb ennél?
Én is láttam, szerintem van abban igazság, hogy így jobban érzik a talajt, én mégis inkább egy hagyományosabb tipegőt választottam, amiben nincs boltozatemelő, könnyű, hajlékony a talpa, és nagyon szépen jár bent a lányom:
Az én fiam még nem állt fel, de amúgy is akartam neki kiscipőcskét, akár őszre a kocsiba is, és én is olvastam a puhatalpúakról. Én elsőre a liliputi mellett döntöttem, ez jó lesz majd otthon, ha már feláll meg lépeget, gondolom nem viszem le egyből az utcára menni... De azt írja, hogy kintre is jók ezek a cipők. Ha beválik, majd én is pediped-et nézegetem.
bentre pediped/liliputi, (ezeknek lézetik olcsóbb verziója is, ilyen pl. a jack&lily, a roobens- bér ez elég drága már-, shoshoos), hha kő van, bár bentre a legjobb a mezítlábas rohangálás. kintre pedig elefanten 1. lépés. tökéletes cipők: pl.
v shooshoos, ami már nem puhatalpú, hanem gumi:
tényleg előfordulhat, h a liliputi leesik a lábról, gumit kell benne cserélni. bár ennyi pénzért elvárná az ember, h tökéletesen üljön a lábon, ezért próbáld rá a baba lábára és nyugodtan vegyél olcsóbb puhatalpút bentre.
hiába írják, h kintre is jó, 1-2 hétig igen, aztán elkopik, ráadásul jön az ősz, én nem merném bevállalni abban a sarat. ezért linkeltem azokat, amik őszre is jók lesznek. (legalábbis a fiamnak 10 pontos volt).
próbánál férjen be a mutatóujjad a baba sarka és a cipő sarka közé, akkor 1 szezont ki fog bírni a mérete is és a lábán sem fog lötyögni.
következő tavaszra, hha kicsit nagyobb a babád lába az átlagnál, javaslom a pediped flexet, a fiam most ezt hordja, szűkítőbetétes, tavaszra vettük neki, egész télig jó lesz a mérete, 14000 ft volt.
Szia!
Nekünk azt mondta a dévényes gyógytornász (meg a védőnő is), hogy amikor elkezd magától menni (még nem kezdett), utána 3-4 hónapig még ne hordjon cipőt itthon, mert akkor alakul ki a talp formája, boltozata, az izmok beállnak. Kintre ilyenkor jó a puhatalpú cipő, mi ezt használjuk már több hónapja, Pedipedet. Keménytalpúból pedig a Supi+ cipőket ajánlották, amit egy budakeszi bácsi készít, www.szupercipo.hu címen meg lehet nézni, barátnőm már vett többet is nála a 2 éves fiának, és elégedettek vele. Remélem, tudtam segíteni. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!