20 hónapos babának mennyire kéne már önállóan ennie?
18 hónapos lányom önállóan ezsik, ha etetni akarom, nem engedi. Van amit kanállal, van amit villával, van amit kézzel.
Pár hónapja csak úgy evett, ha neki is votl kanala, aztán önállósodott.
Ő ilyen önálló, makacs, önfejű kiscsaj,
mint az anyja:-))))
Viszont a bilit mereven elutasítja, ordítja, hogy: Neeeeeeeem!
Az én fiam sem eszik egyedül.19 hónapos,nem érdekli a kanál vagy ha kér magának is játszik vele.Hagynám hogy próbálkozzon de nem akar.Villát nem vesz a kezébe és nem is fogad el villával semmit.Magától csak kézzel fogható dolgokat eszik meg,azokat nem is engedi hogy én adjam neki.Januárban bölcsibe megy,de kétlem hogy ne etetnék meg,ahogy előttem már valaki írta.Nem fogják hagyni éhezni a gyereket,ez itt nem szokás!Fiam is egy örökmozgó,nemrég tudtam csak rávenni hogy végig ülje az ebédet persze így is az etetőszékbe kötve,mese nézéssel elterelve a többi játékról a figyelmét.Egyszer csak megtanul magától enni,nem fogom erőltetni sem pedig siettetni.Szerintem nem vagytok Ti sem elkésve,vannak akik korán rákapnak a kanalazásra és van aki nem.
Bocsi az off-ért de Az olyan válaszokat meg utálom mikor azt írják "ilyen korban már illő volna..." hol van az előírva hogy mikor mit csináljon az én gyerekem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!