Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok, hiányzik még...

Mit gondoltok, hiányzik még valami a babakelengyénkből?

Figyelt kérdés

Nem szerettem volna felesleges dolgokat venni, de természetesen igyekeztem mindent beszerezni, amire szükség lesz :)

Kiságy matraccal, pelenkázó, szekrény

2 db lepedő a matracra

Babafészek

Mosható és eldobható pelenka, 15 db textil pelenka

Popsitörlő

Kis ruhák 50-68-as méretig vegyesen

1 szoptatós melltartó+kigombolható felsők

2 db cumisüveg és 2 db cumi

Kisolló

2 db fürdőlepedő a babának

2-3 db csörgő, játék

3 in 1 babakocsi

Egy körforgót tervezek még beszerezni a babaágy fölé, illetve egy rácsvédőt.

Van még valami, amire feltétlenül szükség van?

2021. febr. 2. 19:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%
Ha újra kezdeném, használtan vennék mellszívót. Annyira olcsón megy használtan, hogy én inkább el sem adtam az avent kézimet.
2021. febr. 3. 08:03
 32/36 anonim ***** válasza:
81%

Saját tapasztalatot írtam le 2x is, mi ebben a negatív?

Na mindegy, még egy ötlet:

Később ha a kisbabád hozzászokik egy tárgyhoz (alvórongy, plüss vagy takaró akármi amit nagyon szeret) szerezz be belőle egy pótdarabot, mert kelleni fog. Séta közben elhagyod, elhasználódik, stb, a Baba viszont hiányolni fogja :/

Szóval jó észben tartani mit hol vettél :)

2021. febr. 3. 09:41
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el ennyi választ, de bébiőr, nekünk jól jött. Kamera hogy lásd. A gumislepedő alá hidd el hogy jól jon a vizhatlan dolog, nem lesz baja a matracnak, de ha pisis vagy kakis lesz, akkor meg leszel lőve hirtelen, igy azt mondom vegyél mert nekünk is volt és párszor megmentett egy mit csináljak most a matraccal helyzetből.
2021. febr. 3. 11:42
 34/36 anonim ***** válasza:
Én vennék még legalább 2db vízhatlan matrac védőt ha ki folyik a pelenkbábol a dolog akkor sikálhatod a matracot aztán kitudja mikorra szárad meg,illetve plussz törölközőt és lepedőt illetve kis hajkefét természetes szörböl ha koszmos lenne vagy akár fürdés után átt fésülni ha hajas baba lesz,az orrsziporszi is jól jön én vettem elektromos orrszívót nem kevés pénzért és semmit nem ér. Mellszívóbol szerintem is kézít vegyél és ha szükséges akkor veszel elektromossat. Nem biztos hogy tudsz majd fejni én is fejni szerettem volna hát az első 1hétben tudtam utánna már nem de neked legyen szerencséd :) a pihenő szék is hasznos de ha azt nem szeretnél akkor a játszó szönyeget ajánlom azt le tudod tenni a földre akár egy vastagabb szőnyegre vagy plédre vagy habtapira és mégse esik le onnan mintha a kanapéra raknád. Több darab szoptatós melltartót is vennék 1db azért nem lesz elég ha hordasz melltartót meg a kórházba azért csak vesz fel az ember lánya és az is tejes lehet hiába a melltartó betét átt ázhat éjjel főleg én éjjel is abban aludtam eleinte mert ha be indul a tej akkor nagyon be indul legalábbis nálam de ezt ugye soha nem tudni mennyire lesz majd tej. Cumibol és cumisüvegböl olyat érdemes venni aminek a cumi része hasonló mint a mellbimbó formája nehogy cumizavara legyen.
2021. febr. 3. 14:13
 35/36 anonim ***** válasza:
Rács védő, matracvedo huzat (vízhatlan), légzésfigyelo, sterilizáló folyadék, vagy mikros, pihenoszek, hirtelen ez jutott eszembe 😅 esetleg ha van kocsi akkor autós hordozó
2021. febr. 3. 15:03
 36/36 anonim ***** válasza:
59%
1 szoptatós melltartó kevés. Mégha minden este ki is mosod, az se a legjobb megoldás. Hamar tönkremegy. Szerintem vegyél legalább kettőt.
2021. febr. 3. 15:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!