Mit gondoltok, hiányzik még valami a babakelengyénkből?
Nem szerettem volna felesleges dolgokat venni, de természetesen igyekeztem mindent beszerezni, amire szükség lesz :)
Kiságy matraccal, pelenkázó, szekrény
2 db lepedő a matracra
Babafészek
Mosható és eldobható pelenka, 15 db textil pelenka
Popsitörlő
Kis ruhák 50-68-as méretig vegyesen
1 szoptatós melltartó+kigombolható felsők
2 db cumisüveg és 2 db cumi
Kisolló
2 db fürdőlepedő a babának
2-3 db csörgő, játék
3 in 1 babakocsi
Egy körforgót tervezek még beszerezni a babaágy fölé, illetve egy rácsvédőt.
Van még valami, amire feltétlenül szükség van?
Nekem mèg ennyi holmi is sok lett volna.
Ami szerintem hiànyzik a listàròl az az orrszìvò.
Autòtok van, vagy szoktatok autóval menni? Ha igen, akkor kell abba is autòs babahordozò vagy autòsülès.
Hordozni szeretnèl? Újszülötteknek valami rugalmas a megfelelő.
Pihenőszék, játszószőnyeg( én azonnal használtam.. arra tettem a babátahova épp a lakásban le akartam tenni.
Plusz nagyon hamar kellett egyébként is.. nem lett volna kedvem a babával rendelgetni meg keresni a megfelelőt.
Járóka, ami magasra is tehető, ha a lakas olyan. Nálunk a nappaliban tartottuk..
Bébiőr, ha nincs a légzésfigyelő mellé
Biztos csak nem írtad, de kistakaró/ pléd
Melltartóbetét!!!
Ami csak nekem jó volt, cseresznysmag/ meggymagpárna.
Melleket melegíteni azoptatás előtt, amikor be voltak durranva, majd a 3 hetes korban általában beinduló pocakfájására a babának is szuper volt.
Mellszívó nekem nem kellett. 2 babát is szoptattam igén szerint tápszermentesen.
Szerintem elég a kézi mellszívó, de az legyen. Vegyél hozzá tejgyűjtő zacsikat is. Plusz melltartó betétet.
Mi vettünk még baba körömcsipeszt, reszelőt és babakefét, fésűt az ollóval együtt.
Nagy segítség volt, hogy tettünk a babakád aljára ilyen szivacsot, amire rá tudtuk engedni a kicsit (persze nem egyből születése után), de ő sokkal jobban érezte benne magát így. És azóta is. 😅
Szoptatós hálóinged van? Babamérleg? Bár nálunk azt is lehet bérelni. Baba fültisztító, vattakorong ami még jól jöhet. Sterilizáló, valami éjszakai fény esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!