Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottátok, hogy Kínában a...

Hallottátok, hogy Kínában a tápszer mit okozott?

Figyelt kérdés
Felháborító, akárcsak azok az anyukák, akik annyira kampányolnak a mű babakaják mellett.
2010. aug. 13. 11:13
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam, nem ez volt a célom, az ostoba nőt kikérem magamnak, de a lustaságot fenntartom, mert a közvetlen környezetemben is van anyuka, aki azt mondta, hogy más is felnőtt már tápszeren, neki az egyszerűbb, és elapasztotta a tejét!
2010. aug. 13. 11:42
 12/32 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én linkeltem be a cikket. Azt azért hozzá kell tenni, hogy Kínában igen sok minden megtörténik, semmit nem ellenőriznek, mindig van valami gáz. Sajnos elég provokatívan tetted fel a kérdést, illetve jelentettél ki valamit.
2010. aug. 13. 11:47
 13/32 anonim ***** válasza:
Valóban felháborító de hála égnek nálunk nincs ilyen legalábbis még nem hallottam.Valóban vannak lusta anyák akik azt állítják "undorító,kanibalizmus,fáj,lógos lesz a melle romlik a gyerek foga tőle stb.Inkább nem is lusta az ilyen ember hanem tudatlan,beteg vagy egyszerűen bolond.Még a fájdalom hagyján de a többit nem értem.
2010. aug. 13. 12:20
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező!

Te egy igen korlátolt ember vagy, aki csak általánosítani tud.Azért mert neked van egy ismerősöd,aki lusta szoptatni, az nem jelenti azt,hogy az összes tápszerező anyuka lusta.Az én 11 hónapos fiam anyatejes,most készül elválasztani magát.És én még így is,hogy anyatejes a fiam, kikérem magamnak a tápszeres anyukák nevében a lelustázást.Sokszor gondoltam arra hajnalban,hogy de jó nekem,csak kiveszem a gyereket az ágyból,lefekszünk a kanapére,és már meg is szünt a zajforrás.Szegény tápszeres baba meg addig ordít,míg az anya meg nem csinája a tápszert,ami van két perc is.Arról nem beszélve,amit már leírtak előttem, nekünk csak egy helyet kellett keresnünk, ahol meg tudtuk szoptatni a gyereket,sokkal egyszerűbb.Szóval nem kell sértegetni a nagy többséget,akik rajtuk kivül álló okból nem tudnak szoptatni.

A kérdésedre visszatérve, a kínaiak gyártják a sok gagyi sz@rt,így nem lehet csodálkozni, hogy a tápszerükben is méreg van.Ha nem veszel kínai tápszert akkor nincs gond.

2010. aug. 13. 12:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyérszt én speciell Beba tápszert adok a gyermekemnek, amit szerintem össze sem lehet hasonlítani a kínai no name tápszerrel, ami szennyezett.

Másrészt én is kikérem magamnak a lustaságot ami a szoptatást illeti, mert én lettem volna a legboldogabb ha éjjelente csak előhúzom a cicim és megszoptatom a babát, nem pedig kimegyek konyhába és végigcsinálom a rituálét a táppal, amit az előttem írók már részletesen leírtak.

Azon kívül mielőtt teljesen tápos lett volna a babám - 6 hónapos kortól - kétségbe voltam esve, hogy apad a tejem és miután megszoptattam a babám, )éjjel is kétóránként, mert ennyire volt neki elég a tej ami a cicimben volt) visszaaltattam és kimentem a nappaliba fejni még 20 percen keresztül, csakhogy stimuláljam a tejteremést - de sanos mindezt már hiába. 5 hónapos korától fokozatosan csökkent a tejem.

Mindeközben mindent megtettem, hogy több legyen - homeopátia, more milk stb, de sajnos nem jött össze.

Ugyhogy nagyon jó lenne ha nem általánosítanál, úgy, hogy fogalmad nincs anyukák mit szenvednek, - itt is tisztelet a kivételnek - hogy ne kelljen a rohadt drága tápszer vásárolni, hanem adjanak neki anyatejet ami jobb és ingyen van.

Amit te mondassz, hogy azért nem szoptatnak mert féltik a mellüket az nkább hiúságra és önzésre vall mint lustaságra.

Tehát mégsem jól fogalmaztál.

Nem kampányolok a mű babakaja mellet de a helyzetemben valamit adnom kell neki, és igen sok baba felnőtt tápon az enyém is fel fog nőni és így tíz hónaposan az enyém sem volt még megfázva sem.

Szép napon neked. És azt javaslom légy boldog, hogy szoptathatsz és ne kelts lelkiismeret fordalást azokban, akinek minden ellenére nem jött össze, hogy tovább szopthassanak mint ahogyan lehetett!

2010. aug. 13. 12:33
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

Ez csak egy nagyvárosi mendemonda, hogy vannak "lusta" anyukák, akik nem akarnak szoptatni.

Valószínűleg az olyan kockafejek "találmánya" ez az anyatípus, mint amilyen Te is lehetsz.

4 hónapig tudtam iszonyú nehézségek árán szoptatni, aztán muszáj volt feladni, mert többet küzdöttünk, mint amennyi tejem a végére maradt...

2010. aug. 13. 12:35
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Csak megszeretném védeni azt az anyukát aki azt állította hogy lusta némelyik anyuka szoptatni. Én sajnos nap mint nap találkozom ilyen anyukákkal munkámból adódóan.És nem csak lusták, hanem kényesek is. Nem kell ezért lehurogni őt. Nagyon sok ilyen anyuka van. Lehet hogy ti nem ismertek ilyeneket de tényleg van ilyen. És akinek nem inge nem veszi magára.

Tényleg nagyon sok a tápszer mellet kapányoló anyuka. Mert ha neki nem ment a szoptatás akkor megnyugtatóbb azt hallani, hogy másnak se ment és akkor ő jobban érzi magát. Ezért még aki tudna szoptatni azokat is meggyőzik arról milyen jó a tápszer. Miközben elfelejtkezbnek róla, hogy az egy szükséges rossz dolog. Én már orvostól is hallottam olyat, hogy a tápszer jobb mint az anyatej. Na ne márrrrr.

2010. aug. 13. 13:00
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Án már olyan anyukát is olvastam itt, aki amellett kampányolt, hogy a tápszer mennyivel jobb, mint az anyatej, hogy a tápszerben minden benne van, míg az anyatejben nincs. Azt a sötétséget, mint ami annak a nőnek a fejében volt, leírni nem tudom... Mert jó a tápszer, elismerem, de nem jobb, mint az anyatej.
2010. aug. 13. 13:13
 19/32 anonim ***** válasza:
55%
Az Azsia orszagok teljesen masak, nem kell es nem is lehet osszehasonlitani egyik europai orszaggal sem. Eltem ott es tudom mirol beszelek. Majd ehen haltam mert a hus kozelebe sem mertem menni (meg uzletben sem, pedig nem vagyok kenyes) nemhogy megegyem. Teljesen mas a higenia, teljesen masak a szabalyok. Olyan betegsegekben halnak meg ott gyerekek amit itthon seperc alatt mar kigyogyitanak. Itthon nem lesz a tapszertol senkinek semmi baja. :)
2010. aug. 13. 13:16
 20/32 A kérdező kommentje:
ne nevezz korlátoltnak, nem is ismersz
2010. aug. 13. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!