Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottátok, hogy Kínában a...

Hallottátok, hogy Kínában a tápszer mit okozott?

Figyelt kérdés
Felháborító, akárcsak azok az anyukák, akik annyira kampányolnak a mű babakaják mellett.
2010. aug. 13. 11:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
no mit? nem hallottam.
2010. aug. 13. 11:17
 2/32 anonim ***** válasza:

Ezt okozta, a melamin miatt. De már tavaly is volt ilyen.

[link]

2010. aug. 13. 11:23
 3/32 anonim ***** válasza:
És akinek nincs teje az mivel etessen? Sok millió gyerek nőtt fel tápszeren nem kell bele mérgező anyagot keverni csak.
2010. aug. 13. 11:24
 4/32 anonim ***** válasza:
82%

"akárcsak azok az anyukák, akik annyira kampányolnak a mű babakaják mellett"

Mert ha nem lenne tejed akkor is szoptatnál, igaz?

2010. aug. 13. 11:24
 5/32 A kérdező kommentje:
Azokra gondoltam, akik lusták szoptatni...
2010. aug. 13. 11:25
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
Lusták? Lusták? Aki lusta szoptatni annak a gyereke éhenhalna. Persze mássz ki a konyhába, közbe nyugtasd a síró gyereket, sterilizálj, méricskélj, melegítges, szoptatásnál beülsz a fotelba, kiszeded a gyereket meg mellreteszed és kész. komolyan gondolod, hogy LUSTASÁGBÓl nem szoptatnak?
2010. aug. 13. 11:28
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Az én babám tápszeres születésétől kezdve. Sokat gondoltam rá mennyivel egyszerűbb lett volna, ha tudok szoptatni. Rengeteg kényelmetlenségtől kíméltem volna meg magam. De sajnos nem jött össze a dolog több tényező miatt. És elhiheted, hogy a lustaság nincs köztük :-)
2010. aug. 13. 11:31
 8/32 anonim ***** válasza:
86%

köszi, hogy ismét sikerült egy sokakat érzékenyen érintő kérdést feltenned... reméled ugye, hogy ismét egymásnak esik sok anyuka és néhányuknak okozhatsz egy-két álmatlan éjszakát.

Gratulálok!!

2010. aug. 13. 11:34
 9/32 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok. Álmatlan éjszakáim sosem voltak emiatt. Tudom, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy tudjam szoptatni a kislányomat, és nem emiatt nem sikerült. Tápszeren nevelkedve is stramm, egészséges kiscsaj, aki még egyszer sem volt beteg :-)
2010. aug. 13. 11:37
 10/32 anonim ***** válasza:
81%

Te egy ostoba nő vagy. Lusták szoptatni?

Nos, ha te, mint a szoptató anyuka kimozdulsz otthonról, fogod a gyereket, egy cserepelenkát, és elindultok.

Míg nekünk, tápszereseknek, ki kell számolni, hogy hány órára megyünk, hány adag kimért kaját és vizet vigyünk? Lesz-e lehetőség melegíteni, vagy vigyük termoszban inkább? De mi lesz, ha épp éhesebb és nem elég amit magunkkal viszünk?

Éjszaka lámpagyújtás, vízmelegítés, kanalazás, rázogatás, míg te a sötétben félálomban előkapod a cicidet és kész.

Ellened fordítom a saját fegyvered: te vagy a lusta, mert szoptatsz, látod, a tápszerrel sokkal több a munka! :-P

2010. aug. 13. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!