Ezt hallottátok már? Tápszer infó.
Figyelt kérdés
Milupa tápszereket vontak ki a forgalomból (2011.03.17) Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (ÁNTSZ) túl magas vitamin- és ásványianyag-tartalom miatt megkezdte két, nem megfelelő vitamintartalmú csecsemőtápszer visszagyűjtésének ellenőrzését. A visszahívás az alábbi két termékre vonatkozik: - Milupa Komfort 1, lejárati ideje: 2012.03.16. és 2012.04.21. között, forgalmazás helye: gyógyszertárak. - Milupa Milumil HA 1, lejárati ideje: 2011.12.29. és 2012.02.24. között, forgalmazás helye: gyógyszertárak, Rossmann üzletek, Auchan Magyarország Kft. üzletei. A gyártó a megvásárolt termékeket visszaveszi, és árukat megtéríti. Ennek részleteivel, illetve egyéb termékinformációval kapcsolatban a termékek csomagolásán is megtalálható (+36)80331233-as zöld számon lehet érdeklődni.2011. márc. 29. 15:19
1/3 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva! IGEN én már hallottam.
A miénk nem esik bele a lejárati időbe, attól független, én nem adom neki, más fajtát kap.
2/3 anonim válasza:
Én azt adom a babámnak, készlethiány volt, de pár napja megjött a tápszer, mindjárt megnézem a lejáraát!
Köszönöm az infót!
3/3 anonim válasza:
2,vagyok, nekünk júniusban és augusztusban jár le,
Neki adjam?Eddig ezt ette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!