Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják olyan könnyen,ho...

Miért mondják olyan könnyen,hogy amíg otthon vagy a babával tanulj valamit?

Figyelt kérdés
Valóban alaposan tanulni sok idő,és ha valaki igényes akkor nem a 2esre hajt. És a baba nem csak úgy van és nő mint a gomba, játszani, tanítani,etetni, altatni,öltöztetni,vigasztalni kell .+háztartás. Miért olyan egyértelmű h emelett tanulni is lehet?

2020. dec. 19. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%
Köszi. De inkább szerencsés vagyok.Egészséges gyerekeim vannak! Ez a legfontosabb! Sajnos ahol a gyerekkek van valami baj, ott sokkal nehezebb a tanulás gyerek mellett. Szóval inkább azok a nők lehetnek példaképek, akiknek van egy (vagy több) sérült gyerekük és úgy tanulnak. Sok ilyen ismerősöm van sajnos, hogy a gyerek sérülten született, vagy később derült ki pl. autista a gyerek és még így is tanulnak. Én inkább őket tartom példaképnek. Szóval tanuljatok, amíg bírtok!
2020. dec. 20. 12:46
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

17: Szerintem viszont ne tekintsük adottnak minden esetben a sokat alvó gyereket és a kicsivel átlag fölötti intelligenciát.

Az én gyerekem pl. nehezen (és hosszasan) altatható, nagyon keveset és felszínesen alvó volt születése óta. Ami pedig az intelligenciámat illeti, sajnos nem az átlagos, hanem csak az értelmi fogyatékosság szintje fölött van éppen egy picivel (2 számjegyű, 90 alatti).

2020. dec. 20. 13:40
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
Ezt nagyon sajnálom. Szerintem se tekintsük alapnak, nem is mondtam ilyet, hogy alap. 120as IQ alatt nem érdemes felsőoktatással küszködni. Nem a gyerekszülés okán. Egyszerűen nem kell mondenkinek diploma, sok szép foglalkozás van, diploma nélkül is lehet az ember kiegyensúlyozott, boldog és gazdag.
2020. dec. 20. 13:49
 24/29 A kérdező kommentje:
Akinek így sikerült gratulálok!nálam sajnos amihez matek-fizika ilyesmi kell kell kilőve, szóval amivel jól lehetne keresni kilőve. Az elbutulásban is van v.mi, mert érzem h kéne v.mit csinálni a fejlődés érdekében de lusta/kényelmes is vagyok hozzá h nekiálljak bàrminek. A szèpségtanácsadó okj-t elvégeztem gyed alatt, mert azt legalább szívesen csinálnám,de ide is továbbképzésrk kellenek az egy rakat pénz megint. Van 1 diplomám baba előttről,de az is olyan h utálom a szakmát,csak láttam h ezt legalább el tudnám végezni.
2020. dec. 20. 22:58
 25/29 anonim ***** válasza:
En is tamulok es nincs segitsegem de kifogasom sem,mapi 1-2 orat ra lehet szanni, estenkent
2021. jan. 17. 22:24
 26/29 anonim ***** válasza:
39%
Esetleg beadhatod addig bölcsibe, egy kamu munkáltatóit bemutatva.. 🤷‍♀️
2021. jan. 18. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:
26 os de kepzeld dolgozik hetvegen es ejszaka is sokszor.
2021. jan. 18. 22:47
 28/29 anonim ***** válasza:
66%

Pedig törvényileg nem szabadna éjszaka dolgoznia az anyának, ha nincs még 3 éves a gyerek. Legalábbis úgy tudom.

De most miért vagy felháborodva azon, amit írtam, hogy adja be bölcsibe, ha nem bírja a tanulást mellette? Amúgy minden gyerek más, valamelyik mellett lehet bármit csinálni, van, amelyiknek pedig folyamatos figyelemre van szüksége. A másik pedig, hogy vannak képzések, amik azért nem olyan egyszerűek, sok koncentrációt, időt is igényelnek. Főleg, ha egyetemi képzés olyan tölteléktárgyakkal, amiket sosem értett az illető, de most muszáj átlátnia (pl. nekem a közgáz, matek, biokémia volt a mumus). Nagyon sok időt, energiát vesz el az ilyen.

Ezért nagyon jól mérlegelj mit is szeretnél, ha még nem döntötted el. Ez egyéntől függ, hogy mik a képességei, melyik az a terület, ami komolyan érdekli, így könnyebben is veszi majd az akadályokat.

2021. jan. 20. 11:00
 29/29 anonim ***** válasza:
42%
Nem kötelező a diploma. Akinek nem megy a tanulás, annak az a munkakör se fog menni, ami az adott diplomához kötött. Nem értem, miért kell ezt erőltetni.
2021. jan. 20. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!