Miért mondják olyan könnyen,hogy amíg otthon vagy a babával tanulj valamit?
Minden anya és baba más.
Mindenki tudja mi a határ nála.
Van akinek simán befér a napirendjébe,de van akinek elképzelése sincs mikor tudna arra időt szánni.
Én tudtam. Egy 8 hós ecdl képzést végeztem el,plusz ezzel egyidőben egy 2 hós babajóga oktatóit.
Az enyém megy bölcsibe majd és így vállalom be a tanulást.
Nem tudnám csinálni, nem tudok fókuszálni.
Babafüggő is, láttam már olyat, amelyik mellett kb. bármit lehet csinálni, pl. tanulni is. Az enyém mondjuk pont a másik véglet volt 😅
Én azt nem értem még, hogy az elbutulás miért nem folyik ugyanúgy a csapból is, mint a szülés utáni depresszió (egyébként nagyon helyesen). Engem soha senki nem figyelmeztetett, hogy így járhatok, és hogy ez is lehet akadálya a tanulásnak. Oké, biztos nem olyan gyakori, mint a szülés utáni depresszió, de nem hinném, hogy én lennék az egyetlen a világon, akit érint...
Én is úgy vettem észre ahogy a #4 látja.
Biztosan van olyan is aki a baba +háztartás mellett megtudja csinálni. (nekem nincs ilyen ismerősöm) De a nagy többség egy szombaton egész napos képzést csinál adfig apa, mama, sitter stb tud a babával lenni.
Én is szerettem volna tanulni, de sajnos a férjem munkahelye akkor váltott át a 6 napozásra 😓 így esélyem nem volt tanfolyamra. (a mamák 150kmre vannak)
Hétközben pedig a gyerek mellett nem ment volna (se a tanulás, se a suliba bejárás) nehéz eset a lánykám 😉
Ahol felcserélődik a sorrend és az anyuka az iskolapadból kiesve, megfelelő végzettség, képzettség és/vagy gyerekkel nem kompatibilis munkahelyről megy szülni, ott kézenfekvő, hogy addig tanuljon, míg otthon van és kap ellátást...
Én nem éreztem szükségét, mert mindenem megvolt mire gyereket vállaltunk (diploma, több nyelvvizsga, jó mhely...), nem akartam a gyerektől (és magamtól) ellopni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!