Télen született babátok miben volt otthon az első hetekben?
Figyelt kérdés
KB 22 fok szokott lenni a lakásban, angliaban élünk itt nem szokás a baba miatt 30 fokra befűteni.
Nem tudom, hogy kB milyen hőmérséklet lesz az ideális a szobában és hogy mit adjunk rá. A hosszú ujjú rugi és pokróc elég vagy esetleg egy kis pulcsi is jól jöhet?
2020. szept. 8. 13:16
1/5 anonim válasza:
Rövidujjú body, hosszúujjú rugdalozó. Ha aludt, adtam rá vékony plédet. Tökéletesen elég volt
2/5 Derjaderja válasza:
Szerintem ébren body plusz hosszú ujjú rugi. Nekünk is ez volt 21-22 fokhoz januári babával. Ha aludt,.meg vekony takaró.
3/5 anonim válasza:
Ugyanígy,mint az előzőek szerint. :)
5/5 anonim válasza:
Rövid body + hosszú rugi vagy hosszú body + pántos rugi. 19 foknál több sosincs, nem voltak betegek egy éves koruk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!