Másnál is van olyan a családba, aki még ott sem veszi le a cipőjét a lakában ahol a baba kúszik-mászik?
Rá lép a játszó szőnyegre stb...
Hogy reagáljátok le?
Csak én csinálok ebből nagy ügyet? Túl aggódósnak tartanak így is. Tudom, hogy időnként az vagyok, de azért ez nem hiszem, hogy az lenne.
Még a játszószőnyegre is rátrappol? Na tuti, hogy szólnék neki. Ha ennyit nem vesz észre magától, hát ne is haragudj....
Azééé' ne menjünk már rá a baba játszószőnyegére, pláne nem cipővel!
Ez engem is halálra idegesít. egy az egyben ez van nálunk is. Ami számomra a furcsa: barátnőm - 3 gyereke van - nem vette le a cipőjét, a másik lány, gyerek nélkül automatikusan levette. Anyósom 3 gyerekkel arra hivatkozik, hogy felfázik és nem veszi le a cipőjét, sógornőm gyerek nélkül automatikusan veti le a cipőjét. Az udvarban 3 macska és egy kutya van, odapisilnek, kakilnak. Szerintem ez az alap. A fiam 5 hónapos,még nem kúszik/mászik csak a játszószőnyege van a földön, de akkor is. Az én agyam is felrobban ezektől.
Aki azt írta, hogy a zsíroskenyeret a földről is felvették, annak abban igaza van, hogy nem kell mindentől óvni a gyereket, igenis kell a baci, de nem egy 5-6 hónaposnak. Majd ha 8-10 hónapos lesz, de akkor se jöjjenek már be kutyasz@ros cipővel a lakásba. Ha nincs gyerek, akkor is alap, hogy leveszem.
Az a baj, hogy hiába beszélek és ők is úgy gondolkodnak, mint a zsíros kenyeres példa...
Hiába van a cipőnk az előszobába és látja, hogy még a papucsomat is leveszem amikor bemegyek a szobába. Náluk ez a természetes. Cipővel be mindenhova:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!