Okozott gondot a negyedik baba érkezése vagy könnyen beilleszkedett a családba? Nehezebb négy gyerekkel, mint hárommal, mi a különbség?
Elnéést hogy nem a kérdésre válaszolok,de gratulálok,és ha lehet ilyet mondani egy idegennek, akkor büszke vagyok rád hogy négy babát vállalsz. Imádom a nagycsaládosokat.
Kitartást,türelmet erőt és egészséget nektek!
Szia.
Hát én se tudok a kérdésedre válaszolni,de mi is négyen vagyunk tesónk(A legidősebb vagyok,és most várok babát/21/).
A két "kicsi" között nálunk is másfél év van.Anyu mesélte,hogy elég korán elkezdett nyílni vele,ami miatt az idősebbet nem tudta emelgetni.Ő ekkor lett apás:)Nem voltunk féltékenyek soha rá,segíthettünk körülötte...Aztán most hogy nagyobbak vagyunk nagyon jó a kapcsoltunk.Mindig volt kivel játszani,beszélgetni...Mindegyikünk máskor kamaszodott így ezt is könnyebben viseltük.Visszagondolva a harmadik tesónk születése jobban megrázott minket.
És anyunk őt tudta a legtovább szoptatni!!!:)
... hát, minden elismerésem annak aki bevállal 4 gyereket! Én az egy ördögfiókámmal is nehezen bírok :-)
Sok boldogságot!
Szia!
Nekem is 4 gyermekem van.A kicsi most 2 hós.Nem nehezebb szerintem,mint amikor ketten voltak.10,6,4,éves a 3 nagy.Imádják a kisebbiket.Először az mondták,hogy nem kell kistesó,de amikor megszületett nagyon örültek neki.
Szia!
Nagyon régi a kérdésed,lehet már nem is vagy a fórumon,de azért csak megkérdezem:Na milyen négy gyerekkel?
Nekem három van és most lettem kismama a negyedikkel.A két legkisebb között csa 16 hónap lesz a korkülönbség.
Adj nekem tanácsot légyszi ha olvasod!:))))
Mit csináljak,hogyan csináljam jól?Nagyon nehéz lesz?Bevallom már így három gyerkőccel is baromi nehéz néha:)
Köszi ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!