Árthat a babahordozó/autós ülés a baba gerincének?
Állítólag a mostani hordozóktól semmi baja nem lehet a gyerek gerincének .. ettől függetlenül, valószínűleg te sem éreznéd magad "húdejól" X órán keresztül abban a pózban.
Én lányom is hasfájós volt, hason altattam .. mai napig úgy alszik.
hát ha szereti, és elvan benne, akkor miért ne...szerintem nem fog nagy bajt okozni neki.
Az én fiam is rengeteget volt benne, mondjuk ő kb 3 hónapos korától 7 hósig:))Teljesen egészséges a gerince, ügyesen jár, 13 hónapos.
Amúgy a hordozókendőben is kb ilyen pozícióban van.
Ja és nem értem...a legtöbb multifunkciós babakocsinak a sport része is ilyen kagylóüléses...ha hátradöntöd, a lábrész is emelkedik.És abban is alszanak nagyobb gyerekek órákat, erről még sem kérdezi senki, hogy egészséges-e...
Túl van lihegvae dolog, lányom is sokszor aludt vagy volt benn(sokat bőgött), emellett sokat is mentunk autóval.
A hordozókendőkbe meg belenyomorítják a babákat, az mégis jó?
Igen, árthat egy ekkora babának. 3 hónapos korig csak akkor tedd bele, ha muszáj, és akkor is csak 30-45 percre (hosszú autóútnál meg kell állni kicsit megmozgatni a babát). 3 hós kora után lehet benne 1,5-2 órát egyhuzamban.
Inkább hordozd magadon (ne kenguruban), vagy az ágyban altasd!
Utolsónak: a hordozókendő egészséges, mert minden porcikája meg van támasztva, emellett különösen jót tesz a csípőjének a terpesztartás. De nem ez volt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!