Holnap lesz a kislányom első szülinapja, és szomorkodom, mert minden rosszul jön össze. Hogy lépjek túl és ne legyek görcsös?
Annyira vártam, és sajnos rágörcsöltem, hogy tényleg jó legyen. De a tortát elrontottam, a rokonok úgy jönnek, hogy pont egyszerre, akik nem bírják egymást, és még a hangulat is szar lesz 😔😔
Férjem dolgozik, kutyafuttában tudok készülni rá... Egész este veszekedtem vele.
Olyan csalódott vagyok.
Tudom, a kicsi még nem fogja fel, de nekünk örök emlék marad.
Foglalkozz a kicsivel, és tojd le a többieket. Ha vitáznak vagy kötekednek csapj közéjük. A te gyereked, ráadásul szülinapja van és még vendégségben is vannak, viselkedjenek és próbálják élvezni. Ha nem megy haza lehet menni.
Én nem is hívtam meg senkit úgy nagyon. Az öcsém, párom húga, és két nagymama. (nagypapa nincs).
Nem azért, mert nem tehettem volna meg, vagy nincs több rokon aki közel áll, de nem hiányzott a balhé és a plusz munka nekem. Aki akart úgyis jött volna hívatlanul is, rossz szokásuk.
Tortát én mondjuk vettem, külön szóltam, hogy egy évesnek így csínján a cukorral,az enyém amúgy is nagyon pörgött.
Díszletet viszont csináltam saját kezüleg majdnem egy hétig vagdaltam és pepecseltem szabad időmben.
Kit érdekel, hogy nem emlékszik majd rá, akkor is az első szülinapja volt és fontos mint mindegyik :)
Ha ennyire a lányod lenne a fontos, akkor a hangulatot, családi légkört tartanád fontosnak, mert ő azt erzi.
Minek veszekedsz az apjával, ha neked szar, legyen neki is mi?
Kit érdekel a torta? Lanyodat biztos nem.
Te rontod el az egészet a viselkedeseddel! Legalább a pároddal osszetartanal hogy a gyereknek ne azzal teljen a szulinapja, hogy az anyja sárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!