Minden első szülött kislány az apjára hasonlít?
Az én lányom elsőszülött, de nem igazán hasonlít senkire, ő abszolút saját magát hozza. Nagynénim szerint TALÁN ESETLEG bele lehet látni a babakori énem, de ahhoz is nagyon meg kell erőltetnie magát az embernek.
100%, hogy a férjem az apja, ezt azért elég biztosra tudom mondani, és bevallanám egy anonim oldalon, ha nem így lenne :D Sőt, hacsak a kórházban nem cserélték el, akkor bizony az is tuti, hogy én vagyok az anyja, hiába nem hasonlít rám.
A család egyszerűen csak ostoba, bocsánat.
Nálunk meg abszolút az apja a kislány, csak lányban. De durván...
Azt mondta anyukám, hogy belőlem semmi nincs benne. Ugyanis minden női vonást a húgomtól örökölt!! :) XD
Ez van :)
Nálunk az első, aki megszületett (tehát nem első terhesség) lány és tényleg az apja. De ha úgy vesszük, akkor 3. baba.
Amúgy örülök, hogy rá hasonlít, mert anyósék nem tudtak beszólni. Kicdit próbálkoztak így is, de a vak is látta a hasonlóságot, mint egy klón. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!