Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Blomdahl fülbevalót szeretnék...

Blomdahl fülbevalót szeretnék kislányomnak, akinek a babájának szintén ilyennel lőtték, és az oldalán alszik nem zavarta az első napokban az alvásban?

Figyelt kérdés
Kislányom igazából a hasán alszik, de a feje oldalra van fordulva, tehát a fülén fekszik. Azt tudom hogy ezek a fülik nem szúrnak, de csak ott van valami, ami eddig nem, nem fogja az alvásban eleinte zavarni? Akik már túl vannak rajta, és ugyanígy a fülükön fekvő babájukkal, náluk hogy volt?

2020. dec. 7. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
En studexet csinaltattam nem tudom van e a ketto kozott kulonbseg? Ez is babaknak valo, amikor belottek 1,5 honaposan a lanyomnak nagyon sirt szegenyke, de amint kimentunk mintha mi sem tortent volna. Se piros nem volt se semmi. Minths mindig is ott lett volna ☺️ egy napig nem erhette viz es par napig kenegetni kellett fertotlenitovel de azon kivul semmi mas nem voot. Nem zavarta alvasnal. ( O is oldalra forditott fejjel alszik, mar lassan 4 honapos )
2020. dec. 7. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Miert kell a fulet atlovetni? Biztos h nyomja neki,csak nem tudja mondani. Raer ovis,elsos korban.
2020. dec. 7. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is studexet csináltattam neki 2 hónaposan. Egy nagyon pici sírás volt akkor, de 1 perc mulva mintha mi sem történt volna. Oldalán aludt, sosem zavarta, nem piszkálta, nem nyomta el a fülét. Én késöbb kicseréltem neki kis karikára, ez tuti nem szúrja, nyomja.
2020. dec. 7. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem zavarta egyáltalán.
2020. dec. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!