2200 grammal születtet,első baba már3 hónapos kérdesem 2 hónapos kora otta nagyon aluszékony orvos azt mondta keltsem 3-4 óránként,igy is teszem és ha felkeltem akor utána sir hogy éhes de ha alszik őmagátol nem kell fel hogy éhés mi lehet a baj??
Az orvos azt mondta, hogy keltsd.
Súlya rendben? Gyarapodik? Neurológus látta?
Ne vadidegenekre hallgass, hanem az orvosotokra.
Nekem koraszülött a lányom, 2600 grammal született a 36. héten, csak az első hónapban kellett kelteni 3 óránként, utána éjjel alhatott 5 órát, 2 hónapos korától már biztossn nem keltettük. Nem tudom miért aluszékony a babád, de inkább azt kellene kideríteni mi az ok, a súlya már biztosan nem indokolja, hogy kelteni kelljen.
Miután már nem keltettük, éjjel simán aludt 6-7 órát is akár, nem feltétlen éheznek meg 3 óránként, mint az ujszülöttek.
Nem értem a dokidat...
Az én dokim és a védőnő is azt mondta, hogy alvó gyereket nem kell kelteni, felkel ő ha éhes.
Nyílván ez azután volt igaz, hogy a sárgasága elmúlt, mert addig én is keltegettem.
5ös vagyok, bírom az oldalt. Pontozgatnak veszettül lefele, pedig csak leírtam nekem mit mondtak.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!