Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2200 grammal születtet,első...

2200 grammal születtet,első baba már3 hónapos kérdesem 2 hónapos kora otta nagyon aluszékony orvos azt mondta keltsem 3-4 óránként,igy is teszem és ha felkeltem akor utána sir hogy éhes de ha alszik őmagátol nem kell fel hogy éhés mi lehet a baj??

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Én hagynám aludni. Nem szoktak a gyerekek álmukban éhen halni. De én nem vagyok orvos.
2020. nov. 4. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd aludni. Még soha egy baba se halt azért éhen, mert nem szólt, amikor éhes. Pihenj te is.
2020. nov. 4. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Az orvos azt mondta, hogy keltsd.

Súlya rendben? Gyarapodik? Neurológus látta?

Ne vadidegenekre hallgass, hanem az orvosotokra.

2020. nov. 4. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Nekem koraszülött a lányom, 2600 grammal született a 36. héten, csak az első hónapban kellett kelteni 3 óránként, utána éjjel alhatott 5 órát, 2 hónapos korától már biztossn nem keltettük. Nem tudom miért aluszékony a babád, de inkább azt kellene kideríteni mi az ok, a súlya már biztosan nem indokolja, hogy kelteni kelljen.

Miután már nem keltettük, éjjel simán aludt 6-7 órát is akár, nem feltétlen éheznek meg 3 óránként, mint az ujszülöttek.

2020. nov. 4. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem a dokidat...

Az én dokim és a védőnő is azt mondta, hogy alvó gyereket nem kell kelteni, felkel ő ha éhes.

Nyílván ez azután volt igaz, hogy a sárgasága elmúlt, mert addig én is keltegettem.

2020. nov. 4. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Kis súlyú babát azért kell ébreszteni, mert könnyebben esik le a cukra és kómál be plusz magasabb kockázatú sids-re is. 3 kg fölött valószínű mondani fogjak, hogy nem kell már ébreszteni. Ha minden más is rendben vele. Most hány gr?
2020. nov. 4. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, bírom az oldalt. Pontozgatnak veszettül lefele, pedig csak leírtam nekem mit mondtak.

😂😂😂😂😂😂😂😂

2020. nov. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!